Es Noticia

Valencia Basket debuta amb un ple en Liga Femenina 2 (51-64)

Les jugadores saludant a l'afició.
ElDesmarque

Guarden esta data: diumenge 2 d'octubre de 2016. Guarden este lloc, Pavelló de la Malva-rosa. I guarden estos cognoms: Canuto, Sotos, Camarasa, Sáiz, Sáez, Muñoz, Díaz, Domenech, Cotano, Ripoll, Collado, De la Cruz, Canals, López, Pons i Carbonell. Tots units, formen un preciós quadre per a la història de València Basket, la del primer partit en la seua història en la Lliga Femenina 2.

El partit, complicat des de l'inici, va mostrar a un Distrito Olímpico amb més experiència i centímetres, tractant de fer pagar a les taronja la seua falta de coneixement d'una nova lliga. Els centímetres de Varas es feien notar a pesar de l'espenta taronja, i el 10-20 del final del primer quart amenaçava de convertir-se en tònica.
Però si algo té l'equip de José Canals és guanyar de plantar cara a cada un dels seus oponents. Animades per un pavelló ple per al debut, amb més de 500 persones, les diferències van ser caient a colp de triples. Sáez i Canuto des de l'exterior, Leles i Domenech lluitant cada bola, van reduir el xoc fins al 29-35 al descans. 
En la represa, les valencianes van eixir millor, i van prendre el comandament per fins a 4 punts 40-36. No obstant això, els galons visitants no permetien desapegar-se, i les madrilenyes se van anar manant a l'últim, 44-51. En l'últim quart, els intents locals per rebaixar la distància es van trobar amb l’anella, que pareixia tancar-se per moments.
Distrito Olímpico van saber administrar el seu avantatge, tancant el debut amb una honrosa derrota local, com bé va reconéixer el públic assistent.
Arribaran més batalles, la Lliga Femenina 2 només acaba de començar per a València Basket. Benvingudes.

Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta
Su comentario se ha enviado correctamente.
Su comentario no se ha podido enviar. Por favor, revise los campos.

Cancelar