Es Noticia

Pedro Martínez: “Hem de fer les coses molt bé per a competir amb Baskonia”

ElDesmarque

L'entrenador taronja va comparèixer en la prèvia del partit de la jornada 8 de la Liga Endesa per a advertir que el del diumenge davant Baskonia (18:30h, Fonteta, Movistarplus, #0)serà “un partit complicat contra un molt bon equip, com tothom sap i anem a intentar jugar bé, fer les coses bé i amb el suport dels aficionats, que es preveu clau, poder aconseguir traure-ho endavant”

Sobre l'anàlisi del rival, l'entrenador taronja va comentar que “Baskonia és un equip que amb la plantilla completa, que sembla que la van a tindre contra nosaltres, una vegada recuperat Bargnani, és un equip amb molta capacitat anotadora en totes les posicions, que són capaces de tirar de 3 punts, jugar molt físic, córrer contraatac… llavors hi ha que ser sòlids darrere, si no ho som no crec que hi haja opcions de guanyar. I després cal estar en el seu nivell d'encert, té molts jugadors que fiquen i hem d'estar a eixe nivell per a competir amb ells”.

Valencia Basket i Bankia renoven per tercer any el programa social “Més que un triple”

D'altra banda, Valencia Basket Club i Bankia han presentat este matí en la Sala de Trofeus de la Llotja VIP de la Fonteta la renovació per a una temporada més de l'acord que els unix per a fomentar els valors de la Cultura de l'Esforç entre els jovens, amb el programa social ‘Més que un triple’, que incorpora interessants novetats en les iniciatives del Triple Solidari, el Campus de l'Esforç i la Targeta Valencia Basket.
A més, Bankia ha reforçat el seu vincle amb el Club col·laborant en les celebracions del 30 aniversari del Valencia Basket, ja que l'entitat bancària és el patrocinador oficial de l'exposició fotogràfica que recorre la història del Club i del llibre commemoratiu que es realitzarà per a esta efemèride.

Pinturas Isaval busca que la Fonteta s'ompliga de “6º jugadors” davant Baskonia

Transforma't!
8.000 carassetes amb la part inferior de les cares i el pit dels nostres jugadors es repartiran en els seients perquè la nostra presència impressione encara més. A minut i mig de l'inici, el speaker de la Fonteta demanarà a tots els assistents que es col·loquen baix el nas esta carasseta gentilesa de Pinturas Isaval per a fer un gran mosaic de fotos dels nostres jugadors. És hora de convertir la Fonteta en un fortí des del mateix inici!

Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta
Su comentario se ha enviado correctamente.
Su comentario no se ha podido enviar. Por favor, revise los campos.

Cancelar