Es Noticia

El Calendari Solidari 2017 del Valencia Basket i el CPCI Cruz Roja ja té portada

Espectacular obra de Cristina Durán.
ElDesmarque

El calendari solidari de l'any 2017 que els jugadors del Valencia Basket han realitzat per tercera temporada consecutiva al costat dels xiquets i xiquetes del Col·legi de Paràlisi Cerebral Infantil de Creu Roja de València comença a desvetlar els seus primers detalls. Hui donem a conèixer la portada d'este entranyable calendari que en uns dies estarà a la disposició de tots els interessats. Una portada en la qual a més dels alumnes del Col·legi i un jugador taronja hi ha un fort protagonisme per a les mascotes Pam i Maxi i per a Creueta, la tortuga que és mascota del CPCI Cruz Roja.

L'objectiu d'este projecte és ajudar al Col·legi a recaptar fons per a poder cobrir les diferents necessitats del centre educatiu. El Calendari tindrà un preu de cinc euros i a més de la tradicional distribució a través dels pares i mares del col·legi, en la seu de Creu Roja i en Nuevo Centro; també es podrà trobar en les Oficines del Club i en la Botiga Oficial del Valencia Basket des del moment que es pose a la venda.
Les fotos de la sessió per a este Calendari Solidari 2017 han corregut de nou a càrrec de Manuel Martin, mentre que les il·lustracions, inclosa la portada, i la maquetació porten la signatura de Cristina Durán i Miguel A. Giner Bou, de LaGRUAestudio. 
El Col·legi de paràlisi cerebral infantil de Creu Roja compta a les seues esquenes amb una experiència de més de 30 anys a cura dels seus alumnes, i en l'actualitat compta amb més d'una cinquantena d'alumnes en les seues aules, treballant per a potenciar la capacitat física i neuronal dels xicotets i ajudar-los a tindre una major qualitat de vida.

Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta
Su comentario se ha enviado correctamente.
Su comentario no se ha podido enviar. Por favor, revise los campos.

Cancelar