Es Noticia

Un mes de desembre per a definir els primers objectius

ElDesmarque

Demà comença un mes de desembre en el qual Valencia Basket afrontarà cinc partits en catorze dies abans de l'aturada nadalenca. I després del Nadal, altres dos partits en tres dies abans de finalització d'any. Un mes en el qual començarà a desvetlar algunes incògnites dels seus primers objectius de la temporada tant en competició nacional com europea.

Dins de la lluita per estar en la fase final de la Copa del Rei, el quadre taronja s'enfrontarà als dos equips que actualment li precedeixen en la classificació de la Liga Endesa (Iberostar Tenerife, 2º, i FC Barcelona Lassa, 3º) i als dos que li seguixen (Unicaja, 5º, i RETAbet Bilbao Basket, 6º). Uns partits que seran decisius per a definir també els equips que obtindran la condició de cap de sèrie en el sorteig coper.
València Basket obrirà esta recta de temporada en Liga Endesa rebent al RETAbet Bilbao Basket el dissabte 3 de desembre a les 18:30 hores, en un partit per al qual les entrades ja estan a la venda des d'un preu de 15 euros. Després d'una visita a Ljubljana, l'equip taronja visitarà la pista de l'Unicaja el dissabte 10 de desembre a les 18:30 hores. I després de tancar la primera fase de la 7DAYS Eurocup a casa davant el Lokomotiv Kuban Krasnodar, el conjunt taronja rebrà en la seua pista la visita del Iberostar Tenerife el dissabte 17 de desembre a les 18:30 hores.
L'aturada nadalenca suposarà deu dies sense encontres abans de tornar a l'acció en la pista del FC Barcelona Lassa en un partit programat per al dimarts 27 de desembre a les 19:15 hores. I l'endemà passat, últim partit del 2016 rebent a casa la visita del ICL Manresa el dijous 29 de desembre a les 20:30 hores. 

Definició de posicions en la 7DAYS Eurocup

Amb l'objectiu de la classificació per al Top 16 ja aconseguit matemàticament, Valencia Basket afronta les dues jornades de la fase de grups de la 7DAYS Eurocup amb l'objectiu d'acabar en la millor posició possible. Amb un balanç de 5-1, els homes de Pedro Martínez depenen de si mateixos per a ser primers de grup, una cosa que garantiran en el cas de guanyar els dos partits que els queden.
 
Els resultats de la jornada de hui, en la qual el Hapoel Bank Yahav Jerusalem rep al Union Olimpija Ljubljana i el ratiopharm Ulm al Lokomotiv Kuban Krasnodar, poden provocar que l'equip taronja encare el seu partit de la setmana vinent en Ljubljana (dimecres 7, 18:00h, Stozice Arena, Teledeporte) amb l'opció de garantir-se el liderat del grup amb un triomf. En qualsevol dels casos, Valencia Basket tancarà la primera fase de grups de la 7DAYS Eurocup rebent en la Fonteta al Lokomotiv Kuban Krasnodar el dimecres 14 de desembre a les 20:30 hores.

Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta
Su comentario se ha enviado correctamente.
Su comentario no se ha podido enviar. Por favor, revise los campos.

Cancelar