Es Noticia

Presentat el Calendari Solidari 2017 del Valencia Basket

ElDesmarque

Valencia Basket ha presentat este matí en la Sala de Premsa de la Fonteta el Calendari Solidari 2017 que els jugadors de la primera plantilla de l'equip taronja van realitzar al costat dels xiquets i xiquetes del Col·legi de Paràlisi Cerebral Infantil de Creu Roja de València. El calendari es podrà adquirir des de hui divendres en la Fonteta amb un preu de cinc euros i els voluntaris de la Creu Roja ho oferiran en dos parades situades en l'anell de distribució durant el partit del dissabte davant el RETAbet Bilbao Basket. Tots els beneficis recaptats aniran destinats a ajudar al centre educatiu a cobrir les seues diferents necessitats.

El conseller delegat de Valencia Basket, Paco Raga, ha destacat que “el resultat final del calendari, novament ha superat les nostres expectatives, i no podem més que manifestar la nostra satisfacció per haver format part d'este projecte. I veient el que han disfrutat els nostres jugadors fent el calendari, he d'agrair al Col·legi i a la Creu Roja que ens hagen donat l'oportunitat de viure esta experiència amb estos xiquets i xiquetes tan encantadors. El seguiment, l'afecte i la implicació en causes solidàries dels nostres aficionats, ens donen la capacitat d'ajudar en la difusió d'este tipus d'iniciatives”.
El base Guillem Vives va ser un dels “models” del calendari i la seua foto per al mes de desembre amb les mascotes Pam i Maxi ha sigut la inspiració per a la il·lustració de la portada, afegint a Creueta, la tortuga que és mascota del CPCI Cruz Roja. El director de joc taronja ha volgut estar este matí en la roda de premsa per a comentar la seua experiència: “És el meu tercer any amb esta iniciativa i crec que diu molt del Club i de la gent que proposa estes iniciatives per als xiquets. El temps que estem amb els xiquets els veiem molt contents i açò és el que al final t'omple. Ens encanta des de la nostra imatge poder ajudar. Anime a la gent a comprar el calendari que amb un xicotet gest es pot ajudar a estos xiquets. I anime a les mares i pares a seguir fent-ho perquè cada any veig als xiquets més contents”
En últim lloc ha pres la paraula Cristina Durán, la il·lustradora encarregada del disseny del calendari i mare d'un alumne del centre, que ha exercit de portaveu del Col·legi de Paràlisi Cerebral Infantil de Creu Roja de València per a assenyalar que “us voldríem transmetre agraïment, a tots els que componeu el Valencia Basket i als jugadors especialment, als professors, a les mares i pares que han col·laborat, als conductors dels busos, pel difícil que és fer una sessió. Al fotògraf Manuel Martín i als patrocinadors que ens ajuden a impulsar esta iniciativa amb el treball d'impressió per a traure més fons. Este projecte és important per tres motius: Per a recaptar fons, tot el recaptat anteriorment ha servit per a millorar les condicions dels xiquets en el col·le, pintar aules, dotar de material... estes coses arriben. El segon és la normalització i la visibilización, volem aconseguir normalitzar les mirades, els nostres xiquets són iguals. I finalment, per fer als xiquets feliços, ells són feliços en vindre ací, i se'ls veu en les cares, per a ells és molt important”.

El dissabte davant RETAbet Bilbao Basket, disponible

A més de la tradicional distribució a través dels pares i mares del col·legi, en la seu de Creu Roja i en Nuevo Centro; també es podrà trobar ja en les Oficines del Club i en la Botiga Oficial del Valencia Basket. En el partit d'este dissabte 3 de desembre en la Fonteta davant el RETAbet Bilbao Basket (18:30 hores) es podrà trobar el Calendari Solidari 2017 a un preu de cinc euros en tres ubicacions diferents: les taules que els pares i mares del CPCI Cruz Roja València habilitaran al costat de les portes d'accés a la Fonteta, en les Oficines del Club i en la Botiga Oficial del Valencia Basket.
Les fotos de la sessió per a este Calendari Solidari 2017 han sigut a càrrec de Manuel Martín, mentre que les il·lustracions, inclosa la portada, i la maquetació porten la signatura de Cristina Durán i Miguel A. Giner Bou, de LaGRUAestudio. Cristina ha sigut l'encarregada d'exercir de portaveu, però ha estat acompanyada en este acte per la directora del CPCI Cruz Roja València, María José Ibañez, així com de la vicepresidenta local de la línia 3 de Creu Roja, Magda Martínez i de Mayte Ruberte i Ana Morales en representació de l'AMPA del centre. 
El Col·legi de paràlisi cerebral infantil de Creu Roja compta a les seues esquenes amb una experiència de més de 30 anys a cura dels seus alumnes, i en l'actualitat compta amb més d'una cinquantena d'alumnes en les seues aules, treballant per a potenciar la capacitat física i neuronal dels xicotets i ajudar-los a tindre una major qualitat de vida.

Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta
Su comentario se ha enviado correctamente.
Su comentario no se ha podido enviar. Por favor, revise los campos.

Cancelar