Es Noticia

Pedro Martínez: "Són un rival directe i anem amb il•lusió de donar el nostre màxim"

ElDesmarque

Valencia Basket viatja fins a Màlaga per a enfrontar-se a Unicaja en partit corresponent a la jornada 12 de la Liga Endesa (dissabte 10 de desembre, 18:30 hores, Martín Carpena, MD1) en un encontre que l'entrenador Pedro Martínez considera que "és difícil guanyar a Unicaja allí i també fora d'allí, sabem que és un equip molt bo, rival directe i en el seu camp, on ve de perdre el Barça Lassa i on juguen amb solidesa, però anem amb il·lusió, amb el nostre màxim, a defendre bé, i atacar el millor que podem contra una defensa bona".

Analitzant al seu rival, l'entrenador taronja va comentar que "tenen una magnífica defensa, agressius i intel·ligents, tàctica, i és complicat pensar a guanyar sense un mínim de fluïdesa en atac per a anteposar-te a un treball defensiu bo. Té jugadors molt bons amb el baló, en la posició d'un i dos, i amb capacitat per a desbordar, has d'estar molt sòlid. També són els millors en rebot d'atac, i cal dominar les fallades, són físics, complets, llargs, un gran equip i esperem estar a l'altura".
Sobre el seu propi equip, "sempre és positiu entrenar amb 12 jugadors, per la qualitat de l'entrenament, ara falta tindre entrenaments, que amb el viatge d'esta setmana no hem pogut entrenar massa. Estan els 12 jugadors, no en la forma perfecta, però útils per a jugar".
 

Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta
Su comentario se ha enviado correctamente.
Su comentario no se ha podido enviar. Por favor, revise los campos.

Cancelar