Es Noticia

Valencia Basket tanca la fase de grups de la 7DAYS Eurocup rebent al Lokomotiv Kuban

El Basket tanca esta fase europea a casa.
ElDesmarque

Valencia Basket baixa la persiana de la primera fase de grups de la 7DAYS Eurocup rebent al Lokomotiv Kuban Krasnodar (dimecres 14, 20:30h, Fonteta, Teledeporte) en un encontre sense repercussió en la classificació del grup (l'equip taronja passarà com primer independentment del resultat d'este partit) però que suposa un excel·lent test per al bon moment de forma de l'equip. L'entrenador Pedro Martínez compta amb els seus dotze jugadors professionals disponibles per a este partit. Sense objectius classificatoris en joc, Valencia Basket tractarà de donar una bona imatge davant el seu públic i defensar el seu pavelló enfront d'un equip a l'alça i que s'ha portat el triomf en les seues dues visites a la Fonteta. El combinat taronja encadena cinc triomfs seguits en esta competició, els quatre últims fora de casa, la qual cosa li permet tindre garantida la primera plaça del grup D amb un balanç de 6 triomfs i 1 derrota.

La trajectòria del Lokomotiv Kuban Krasnodar ha canviat molt des de la derrota davant Valencia Basket en la primera volta. Es va anar Katsikaris i va arribar Sasa Obradovic, i malgrat perdre a Kenny Gabriel, el conjunt rus ha guanyat set dels seus huit partits des de l’encontre entre estos dos mateixos equips en la primera volta, i la seua única derrota va arribar en Ulm després d'una pròrroga. Ja classificat per a la següent fase, el Loko fins i tot podria evitar passar al Top 16 com a quart i ascendir a la tercera plaça si manté la seua ratxa victoriosa en la Fonteta i el Hapoel Bank Yahav Jerusalem perd a casa davant el ratiopharm Ulm. El conjunt verd i roig seguix sense poder comptar amb el seu millor anotador, el base Taylor Rochestie, però compta amb una bateria de jugadors molt interessants en la qual Mardy Collins i Kevin Jones estan brillant en les últimes trobades.

Martínez: “Volem fer-ho bé davant dels nostres aficionats”

L'entrenador de Valencia Basket, Pedro Martínez, assenyalava en la prèvia d'este encontre que s'enfronten “a un equip que està anant a més en les últimes jornades i per descomptat va a ser un partit exigent per a nosaltres. És veritat que no tenim un objectiu classificatori, perquè ja som primers, però juguem davant dels nostres aficionats i hem de fer les coses el millor que puguem. Tenen bons jugadors, jugadors amb molta capacitat per a anotar. Alguns com Kevin Jones, que no estava tenint minuts ara està tenint molt impacte. Ens hem de preparar perquè tinguen bones actuacions i nosaltres intentar contrarestar-les”.

Cervezas San Miguel celebra els seues 20 anys amb nosaltres

Cervezas San Miguel, patrocinador oficial del partit, va celebrar dilluns passat la renovació del seu acord de patrocini amb Valencia Basket que s'estendrà fins a les dues dècades. I per a celebrar-ho, ha preparat unes interessants iniciatives d'animació per a este encontre. Si l'equip taronja aconseguix la xifra de 100 punts anotats en el partit davant el conjunt rus i s'imposa en el partit, San Miguel obsequiarà amb cervesa 0’0 gratis a tots els assistents al partit. A més, els finalistes que hagen aconseguit la seua plaça en el concurs a través de les Xarxes Socials oficials del Club competiran sobre el parquet de la Fonteta per portar-se un magnífic premi: el subministrament de cervesa San Miguel per a tot un any sencer.

Homenatge Marató València Trinidad Alfonso

En el primer temps mort d'este partit, es realitzarà un acte d'homenatge a tots els responsables que la Marató i la Mitja Marató València Trinidad Alfonso ara escriguen el seu nom amb lletres daurades després d'aconseguir l'Etiqueta d'Or de la IAAF. El president de Valencia Basket, Vicente Solá, li farà entrega d'un obsequi commemoratiu dissenyat per a esta ocasió al president de la Societat Esportiva Correcaminos, Paco Borao, que ho arreplegarà en nom de tots els col·lectius que van participar d'una forma o una altra en aquest gran esdeveniment i que van convertir de nou a aquestes dues proves atlètiques i a la prova de 10 quilòmetres en referents dins del calendari atlètic internacional

Triple Solidari de Bankia

Després de l'acord que unix per tercera temporada al Valencia Basket amb Bankia, el comptador del Triple Solidari seguirà creixent cada jornada amb 50 euros per cada triple anotat per l'equip, per a fer crèixer una xifra que al final de la temporada l'entitat bancària destinarà a la formació d'entrenadors en l'Escola i Planter del Valencia Basket. El Marcador Solidari ja reflectix la xifra de 7.950 euros com a resultat dels 157 triples anotats pels jugadors taronja després dels primers 21 partits de la temporada i l'encert amb valor doble anotat en la primera edició de la tercera temporada del Triple Solidari amb Llegendes.

Col·les i Clubs en la Fonteta

Des de fa diversos partits ja està en marxa la sisena temporada consecutiva de la iniciativa “Col·les i clubs en la Fonteta”. Els xics i xiques del Club Deportivo Escuelas Pías i el CB Joventut Xabia podran en este partit davant el Lokomotiv Kuban Krasnodar disfrutar en directe de l'ambient de la Fonteta. Si estàs interessat que el teu centre educatiu o el teu club vinga en grup a un partit, pots informar-te de les condicions i requisits en el següent enllaç: http://bit.ly/1fdg4fx

A la venda el Calendari Solidari 2017 amb el CPCI Cruz Roja

En este partit es podrà adquirir de nou en tres ubicacions diferents de la Fonteta el Calendari Solidari 2017 que els jugadors de la primera plantilla de l'equip taronja van realitzar al costat dels xiquets i xiquetes del Col·legi de Paràlisi Cerebral Infantil de Creu Roja de València. A un preu de cinc euros, es podrà comprar en les taules que els pares i mares del CPCI Cruz Roja València habilitaran al costat de les portes d'accés a la Fonteta, en les Oficines del Club i en la Botiga Oficial del Valencia Basket. Tots els beneficis recaptats aniran destinats a ajudar al centre educatiu a cobrir les necessitats dels seus alumnes.

Valencia Basket espera rivals per al Top 16

L'equip taronja coneixerà a la conclusió d'este partit als seus rivals en el Top 16 de la 7DAYS Eurocup que té planificada la seua primera jornada per al 3 o 4 de gener. L'equip taronja quedarà enquadrat en el grup H de la segona ronda d'esta competició junt amb el segon classificat del grup A, el tercer classificat del grup B i el quart classificat del grup C.
Estes són les opcions de possibles rivals després d'esta última jornada:

Segon classificat del grup A:

El rival de Valencia Basket que eixirà d'este grup es decidirà en el duel directe entre el Nizhny Novgorod (4-3) i el Cedevita de Zagreb (5-2) que es jugara el dimecres 14 de desembre a les 17:30 hores en terres russes
Cedevita serà el rival si: guanya el partit a Rússia o perd per 15 punts o menys
Nizhny Novgorod serà el rival si: guanya el seu partit al Cedevita per 16 o més punts
Tercer classificat del grup B:
El rival de Valencia Basket entre els tres candidats possibles d'este grup es coneixerà a la conclusió dels dos partits que s'han de jugar en l'última jornada: El Khimki (5-2) - RETAbet Bilbao Basket (3-4) del dimecres 14 a les 17:30 hores i el Montakit Fuenlabrada (3-4) - Lietuvos Rytas (3-4) del dimecres 14 a les 20:30 hores.
RETAbet Bilbao Basket serà el rival si: guanya el seu partit en la pista del Khimki
ALBA Berlín serà el rival si: Khimki li guanya el RETAbet Bilbao Basket i Montakit Fuenlabrada guanya al Lietuvos Rytas
Lietuvos Rytas serà el rival si: Khimki li guanya el RETAbet Bilbao Basket i el propi Lietuvos Rytas guanya en la pista del Montakit Fuenlabrada
Quart classificat del grup C:
El rival de Valencia Basket que eixirà d'este grup es decidirà en el partit que portarà a l'Unicaja (4-3) a visitar la pista del Zenit St.Petersburg (5-2) el dimecres 14 de desembre a les 18:00 hora espanyola
UCAM Murcia serà el rival si: Unicaja guanya en la pista del Zenit St.Petersburg
Unicaja serà el rival si: Unicaja perd en la pista del Zenit St.Petersburg

Tercera visita d'un Loko al que se li dóna bé la Fonteta

Lokomotiv Kuban és un dels pocs equips que ha visitat la Fonteta en partit oficial en més d'una ocasió i no coneix la derrota en el feu taronja. En concret, el partit de demà serà la tercera visita de l'equip de Krasnodar al coliseu de l'Avinguda Germans Maristes, en el qual sempre ha aconseguit traure la victòria. La primera vegada que este equip va jugar en la Fonteta va ser en el partit d'anada de les semifinals de l'Eurocup 2012-13, en un encontre que es va saldar amb un resultat de 87-97 després d'una remuntada taronja que al final no va poder ser completa amb dos triples finals de Jasaitis. La segona visita a la Fonteta del Lokomotiv Kuban Krasnodar va tindre lloc en la sisena jornada del Last 32 de l'Eurocup 2014-15, en un encontre que es va decidir amb una cistella final de Derrick Brown per a donar la victòria als russos per 89-90.

Balanç contra equips russos a València

L’encontre de demà serà la 14ª visita d'un equip rus a la Fonteta per a un partit de competició europea. Valencia Basket ha guanyat en nou de les visites d'equips d'esta nacionalitat al seu pavelló (tres victòries davant el Unics Kazan, dos davant el Khimki i un triomf davant l'Arsenal Tula, el BC Triumph, el CSKA de Moscou i el Nizhny Novgorod) i ha perdut en quatre ocasions que un equip rus ha visitat la Fonteta (dues victòries per al Lokomotiv Kuban i una per al Unics Kazan i el Khimki Moscow Region). L'equip taronja va començar guanyant els sis primers partits davant equips d'esta nacionalitat, encara que ha perdut quatre dels últims set enfrontaments. Els últims dos precedents, en la temporada 2014-15, es van saldar amb derrotes per la mínima davant el Lokomotiv Kuban (89-90) i el Khimki Moscow Region (75-76). 
Importants canvis en l'equip rus
Respecte al partit de la primera volta entre estos dos equips, el Lokomotiv Kuban Krasnodar compta amb dues baixes molt significatives. La primera és l'eixida del tècnic Fotis Katsikaris, destituït després de la derrota davant Valencia Basket. El nou inquilí de la banqueta del conjunt rus és el serbi Sasa Obradovic, que porta un balanç de sis victòries i una derrota des de la seua arribada. L'altre canvi és l'eixida de l'ala-pivot Kenny Gabriel, que el passat 24 de novembre canviava la 7DAYS Eurocup per l'Eurolliga per a posar-se a les ordres de Xavi Pascual en el Panathinaikos.
 
El jugador que ha fet un pas davant de forma més significativa amb el canvi de tècnic ha sigut el pivot Kevin Jones. Els seus nombres han passat de 4 punts i 2 rebots de mitjana en la 7DAYS Eurocup amb una presència intermitent amb Katsikaris en la banqueta a ser un jugador important amb Obradovic que ha pujat la seua aportació fins als 15,3 punts, 6,7 rebots i 17,7 de valoració en la competició europea baix les ordres del tècnic serbi. Una millora que també ha tingut en la VTB League, on ha passat de 4,5 punts i 3,5 rebots amb l'anterior tècnic a una mitjana de 14,6 punts, 8 rebots i 16,4 de valoració amb Sasa Obradovic.
 
El rival: Lokomotiv Kuban Krasnodar
El màxim anotador de l'equip rus, el base nord-americà amb passaport montenegrí Taylor Rochestie (14,6 punts per partit) es va lesionar fa poc menys d'un mes en un partit davant el Union Olimpija Ljubljana i serà la baixa més significativa de l'equip rus de cara a este encontre. L'entrenador Sasa Obradovic va declarar en la prèvia que compta amb diversos jugadors “tocats”, encara que no va descartar definitivament a cap altre dels seus homes per al partit de demà. Davant la baixa de Rochestie, Mardy Collins ha pujat els seus nombres fins a promitjar 16 punts, 7,3 rebots i 5 assistències per partit en els últims tres partits de la 7DAYS Eurocup. Al costat de l’aler nord-americà, el base Dmitry Khvostov (6,7 punts i 2,7 assistències), l'escorta Evgeni Baburin (5,4 punts), l'ala-pivot Andrey Zubkov (6 punts i 3,2 rebots) i el pivot Ian Vougioukas (8,6 punts i 4,3 rebots) formen el quintet tipus del Lokomotiv Kuban en la 7DAYS Eurocup. L'equip rus guarda des del banc al complet aler australià Ryan Broekhoff (5,4 punts i 5,7 rebots) i al tirador Matt Janning (9,5 punts per encontre). Sense Gabriel, l'ala-pivot Vladimir Ivlev ha augmentat el seu protagonisme en el joc, mentre que el rol de Zakharov i Leshvin és poc significatiu en competició europea.
 
Seguix el partit en…

Televisió
Teledeporte http://www.rtve.es/directo/teledeporte/

 

Ràdio Dial Internet
Radio Esport 91.4 http://radioesport914.com/
Cope Valencia 92.6 http://www.cope.es/menu/emisoras/valencia/valencia
CV Radio 94.5 http://www.cvradio.es/
97.7 Radio 97.7
  1. la977.com/servicios/radios/la977.html
99.9 Valencia Radio 99.9 http://la999.es/
Gestiona Radio 107.1 www.gestionaradiovalencia.com

 
Plantilles

PLANTILLA VALENCIA BASKET
Nombre Nacimiento Posición
0 Will Thomas EE.UU/Georgia Ala-pívot 2.03
8 Antoine Diot Francia Base/Escolta 1.93
9 Sam Van Rossom Bélgica Base 1.88
10 Romain Sato R.Centroafricana Alero 1.94
14 Bojan Dubljevic Montenegro Pívot 2.05
16 Guillem Vives España Base 1.92
17 Rafa Martínez España Escolta 1.90
18 Pierre Oriola España Ala-pívot 2.06
19 Fernando San Emeterio España Alero 1.99
30 Joan Sastre España Escolta 2.00
43 Luke Sikma EE.UU Ala-pívot 2.03
55 Viacheslav Kravtsov Ucrania Pívot 2.13
  Pedro Martínez   Entrenador  

 

PLANTILLA LOKOMOTIV KUBAN KRASNODAR
Nombre Nacimiento Posición
1 Mardy Collins EE.UU Escolta 1.98
4 Evgenii Baburin Rusia Escolta 1.90
5 Kevin Jones EE.UU Pívot 2.05
10 Vladimir Ivlev Rusia Ala-pívot 2.07
11 Denis Levshin Rusia Alero 2.01
12 Matt Janning EE.UU Escolta 1.95
13 Dmitry Khvostov Rusia Base 1.90
14 Ian Vougioukas Grecia Pívot 2.12
20 Andrey Zubkov Rusia Ala-pívot 2.05
21 Grigory Shukhovtcov Rusia Pívot 2.12
31 Denis Zakharov Rusia Escolta 1.92
45 Ryan Broekhoff Australia Alero 1.97
  Lesionado      
22 Taylor Rochestie EE.UU/Montenegro Base 1.85
  Sasa Obradovic   Entrenador  

 
ÁRBITRES: ZAMOJSKI (Polonia), DRAGOJEVIC (Montenegro) y RODSAND (Noruega)

Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta
Su comentario se ha enviado correctamente.
Su comentario no se ha podido enviar. Por favor, revise los campos.

Cancelar