Diot deslliga la bogeria (78-77)

Valencia Basket va culminar una remuntada d'onze punts en l'últim quart amb un increïble triple de Antoine Diot sobre la botzina final de partit per a fer caure a un competitiu Lokomotiv Kuban Krasnodar per un marcador de 78-77. L'equip taronja es va agarrar al partit des de la defensa i l'encert en el triple en l'últim quart i va tancar la primera fase de grups amb un balanç de 7-1. En un partit amb cinc jugadors per sobre de la desena de punts, Bojan Dubljevic va ser el més destacat amb 14 punts.

L'entrenador Pedro Martínez va començar el partit posant en pista el quintet format per Antoine Diot, Joan Sastre, Romain Sato, Luke Sikma i Pierre Oriola. Un triple de l'escorta balear va inaugurar el marcador taronja i Luke Sikma equilibrava els punts d'un actiu Kevin Jones. Vougioukas i Collins van donar un xicotet avantatge al Lokomotiv, encara que un triple de Sato i dos tirs lliures de Sastre van posar el 12-10 a tres minuts del final del primer acte. Un triple a taula de Pierre Oriola responia els punts de Vougioukas i Zubkov i els encerts de Kravtsov i Rafa Martínez deixaven el marcador en 19-17 al final del primer quart.
Valencia Basket va culminar una remuntada d'onze punts en l'últim quart amb un increïble triple de Antoine Diot sobre la botzina final de partit per a fer caure a un competitiu Lokomotiv Kuban Krasnodar
Bojan Dubljevic va aguantar a l'ofensiva taronja en un inici de segon acte en el qual el joc interior del conjunt rus seguia fent mal i l'entrada en partit de San Emeterio amb un 2+0 amb tècnica inclosa a Collins en la protesta, un triple de Rafa Martínez i dos tirs lliures de Thomas donaven un xicotet avantatge a Valencia Basket (30-23 min.15).
Kevin Jones es va convertir en el sustente ofensiu del seu equip, de la mateixa manera que Bojan Dubljevic, que va encadenar set punts seguits, mantenia l'avantatge taronja malgrat que l'atac rus començava a carburar amb més jugadors, com Broekhoff i Baburin (37-31 min.18). Un Janning reconvertit en base per l'absència de Khvostov i Rochestie trobava en bones posicions als seus companys per a liderar la reacció russa, i malgrat la cistella de Kravtsov, Broekhoff col·locava el 39-35 en arribar a l'intermedi.
Dues cistelles consecutives de Romain Sato van enxufar a Valencia Basket després del descans, encara que Jones i un triple de Broekhoff van acostar al conjunt rus i Zubkov i Janning li van donar la volta al partit (43-47 min.24) davant un equip taronja amb dificultats per a anotar. Només Romain Sato tenia claredat i encert en atac i anotava des de la mitja distància i un 2+1 de Collins va posar un desavantatge de set punts.
L'entrada en partit de Dubljevic va aportar altres fonts de punts al Valencia Basket, i el montenegrí, amb cinc punts seguits va portar a Obradovic a parar el partit amb 50-52 a tres minuts del final del tercer quart. Un triple des de la cantonada de Sastre li va donar la volta de nou al marcador encara que els jugadors de rotació del conjunt rus van trencar el parcial en contra, amb un Ivlev inspirat en atac, deixava el marcador en 53-58 amb deu minuts per jugar.
L'últim acte va començar amb un triple de Van Rossom, però Ivlev i Jones mantenien per davant al quadre rus i un triple de Baburin va posar el 56-65 a un poc menys de huit minuts per al final. Lokomotiv Kuban va arribar a manar per onze, però Sam Van Rossom va tallar el parcial en contra amb un triple. Valencia Basket va pujar l'agressivitat de la seua defensa i va tancar el seu cèrcol amb bones accions, la qual cosa després d'un parell d'errors va permetre baixar el desavantatge al 62-67 amb un triple de Diot. L'equip taronja va frenar en sec l'anotació russa i una cistella en transició acostava a tres a l'equip local amb més de tres minuts per jugar. Jones va anotar baix l’anella després d'un afortunat rebot ofensiu, però Diot va clavar el triple en l'acció següent (67-69).
Vougioukas també va encertar baix l’anella i llançats per una Fonteta entregada, els homes en pista es recuperaven dels seus propis errors per a mantenir en partit a un equip que es negava a caure a casa. Una protestada cistella de Vougioukas després de rebot ofensiu va trobar la resposta d'un triple de Pierre Oriola, i després d'una bona defensa en la qual Valencia Basket va recuperar la pilota, Rafa va clavar el triple per a posar el 75-73 a mig minut del final. Zubkov va traure falta de tirs, però només va anotar un d'ells. Valencia Basket va perdre la pilota i Collins va aconseguir un 2+1 per a posar el 75-77 a 5,6 segons del final. Antoine Diot va travessar el camp sortejant a tots els rivals que li van eixir al pas i amb un apoteòsic triple sobre la botzina, va certificar la victòria de Valencia Basket amb un marcador final de 78-77.