Es Noticia

Salelles, Lorja i Ibiza primers finalistes del X Circuit sub 23 de Raspall

Ibiza estarà el pròxim dilluns dia 14 al trinquet de Xeraco
ElDesmarque

El Trinquet de Guadassuar va acollir ahir per la vesprada la primera semifinal del Circuit Sub-23 de Raspall que va enfrontar de roig, a l’equip de Montaner (Almiserà) i Borja (Navarrés), front al trio blau, de Salelles (Oliva), Lorja (Alzira) i Ibiza (Xeraco). 

Va ser una grandíssima partida en la que la càtedra va poder gaudir de quinzes molt disputats i espectaculars pegades. La reballada la va guanyar el trio, que va decidir començar al dau. Aquests van començar molt forts i arribaren a posar-se 10-0, però de seguida l’equip de Montaner reaccionà fent el joc del rest 10-5, però en el dau no hi havia manera de que el feren, ja que el trio estava molt ben col·locat 15-5. Una altra vegada des de el rest, l’equip roig aconsegueix el joc, i de la mateixa manera ho va fer el trio, posant-se així 20-10. Amb el marcador a favor del trio i en Val per a guanyar, pareixia que arribava el final de la partida, però Montaner i Borja es van refer i van remuntar dos jocs, aprofitant així el baixó del trio. Ja en iguals a 20 i el trio al dau, es va disputar un últim joc frenètic, on finalment es van emportar la victòria Salelles, Lorja i Ibiza per un ajustadíssim 25 per 20, convertint-se així el primer equip finalista del Circuit Sub-23 de Raspall. 
El seu rival en la gran final, que tindrà lloc el pròxim dilluns dia 14 al trinquet de Xeraco, es coneixerà demà a Genovés, després de disputar-se la segona semifinal d’aquesta dècima edició del Circuit Sub-23 entre la parella de Badenes (Xeraco) i Ricardet (Genovés) i la formació de Salvà (Pedreguer) i Raúl (Genovés). Aquesta també es preveu una partida molt igualada, en la que la “reballada” tindrà un paper decisiu.

Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta
Su comentario se ha enviado correctamente.
Su comentario no se ha podido enviar. Por favor, revise los campos.

Cancelar