Es Noticia

La “XIII Lliga cadet d'escala i corda” començara en Nadal

ElDesmarque

Els entrenadors de tecnificació estan preparant els equips que participaran en aquesta edició de la “XIII Lliga cadet d'escala i corda”. Després de diversos mesos d’entrenament el dilluns 26 de desembre s’iniciara la competició de la Lliga cadet d’escala i corda, s’estan preparant els equips i els jugadors que entraran a formar part de l’edició d’aquesta temporada. Els jugadors preseleccionats són alumnes de les escoles de tecnificació i perfeccionament (CESPIVA) de: Vila-real, Montcada, Alcàsser, Murla i Petrer.

En la primera preselecció es troben jugadors de: Riba-roja, Petrer, Bonrepòs i Mirambell, Dénia, Alginet, Sueca, Algimia, Onda, Vila-real, Alfarp, Agost, Vilamarxant, Vinalesa, Manises, Sella, Massamagrell, Tibi, Montserrat, Murla,..
La competició es disputara entre el 26 de desembre de 2016 i finalitzara el 6 de gener de 2017. La temporada passada van guanyar la competició Vicent de Bonrepòs, Jorge de Bonrepòs i Guillem d’Alginet després de derrotar a Alex de Dénia i Jesús de Vilamarxant.

Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta
Su comentario se ha enviado correctamente.
Su comentario no se ha podido enviar. Por favor, revise los campos.

Cancelar