Es Noticia

El XXVI Circuit Profesional es presentarà el dissabte en Pelayo

ElDesmarque

El XXVI Circuit Professional, la competició per equips més rellevant de la modalitat d'escala i corda, es presentarà dissabte que ve dia 4 de febrer en el trinquet Pelayo (16.45 hores).

La incògnita dels noms dels components dels sis equips participants es mantindrà fins al mateix moment de la presentació. Les formacions han sigut configurades des de Val Net, comptant amb l'opinió dels trinqueters, si bé s'han efectuat alguns canvis pel que fa a l'esborrany original. Ni tan sols els mateixos pilotaris saben qui participarà i qui seran els seus companys.
En la mateixa presentació es donarà a conéixer el sistema de competició i el calendari. La jornada inaugural tindrà lloc el dia 10 de febrer.
Després de la presentació, els sis equips disputaran tres partides de durada menor a l'habitual per d'esta forma evitar que la sessió en el trinquet Pelayo es perllongue a l'excés.
Quant a la Lliga de Raspall, este campionat començarà a la fi de febrer. La intenció és que les dues competicions coincidisquen el menys possible perquè cadascuna tinga la seua quota de protagonisme.

Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta
Su comentario se ha enviado correctamente.
Su comentario no se ha podido enviar. Por favor, revise los campos.

Cancelar