Es Noticia

Dani de Benavites ja té data de retirada

Dani en acció es retira enguany.
ElDesmarque

Per a saber quins són els pilotaris que jugaran la pròxima edició de la Lliga Professional d'escala i corda cal esperar a la presentació del dissabte en el trinquet Pelayo. Però anem a fer una excepció, avançant la participació d'un pilotari: Dani de Benavites.

Hem decidit trencar la norma per donar una notícia, amb el consentiment del mateix Dani, que considerem que mereix tindre un espai destacat per l'entitat del jugador, la seua trajectòria i el seu carisma entre els aficionats. Estem parlant d'un dels més grans de la història recent del nostre esport.
Daniel Gómez Giménez 'Dani de Benavites' ha decidit posar fi a la seua carrera esportiva professional. Serà en acabar la Lliga Professional.
Amb 42 anys complits el passat mes de novembre, Dani considera que este és el moment oportú. "Trobe que encara tinc el nivell adequat però no el que m'ha caracteritzat com a pilotari. Els anys passen per a tots i ha arribat l'hora de deixar-ho. I quina millor manera que després de participar en la competició més important per equips", ens comenta.
Amb Dani se n'anirà un dels més grans, un històric amb més de dues dècades en el cim de la pilota professional.
Dani es va estrenar de blanc l'any 1993 en el trinquet de Borriana. Però des de 1989 ja donava molt a parlar com a juvenil. En este temps ha assolit els campionats professionals més importants. Però el respecte i el reconeixement no es guanyen solament amb els títols. Segurament siga més fàcil recordar la seua manera elegant i exquisida de jugar, el seu domini de la vaqueta, la manera única de treballar-se els quinzes i la seua actitud exemplar dins i fóra del trinquet, que ha sigut corresposta amb l'estima del públic. 

Palmarés de Daniel Gómez Giménez 'Dani de Benavites'.

-Campió de la Lliga Professional en les edicions del 2001 i 2011 (subcampió en 2014).
-Campió de la Copa President de la Diputació de València en les edicions del 2014 i 2015.
-Campió Mestres de la Pilota en 2009, 2012 i 2013 (Premi al millor jugador en 2009).
-Campió Copa Diputació de Castelló en les edicions del 2009 i 2012.
-Campió en diverses ocasions dels trofeus de Vila-real, Benidorm, Massamagrell, Mancomunitat de la Ribera Alta, Ciutat de Torrent, Mancomunitat de la Costera, Superdeporte i Levante-EMV.
-Campió del Món de llargues i joc Internacional en l'any 2000.
-Campió d'Europa de llargues en 2001.

Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta
Su comentario se ha enviado correctamente.
Su comentario no se ha podido enviar. Por favor, revise los campos.

Cancelar