Es Noticia

Iván, Blai i Fran campions de la II Lliga promeses de raspall

Éxit de participació.
ElDesmarque

La II Lliga promeses de raspall ha conclòs en el trinquet de la Vall d’Albaida, a Castelló de Rugat. En la primera partida s’han enfrontat Vicent de Xeraco, Murcianet de Vilanova de Castelló i Blai d’Oliva a l’equip de Joan de Piles, Jorge del Genovés i David del Genovés. Jorge de Genovés ha substituït a Arnau d’Orba que es va lesionar dilluns passat en les semifinals. L’equip de Vicent de Xeraco ha guanyat en una partida trepidant i molt emocionant a l’equip de Joan de Piles. Els sis jugadors han mostrat els seu joc i a seua qualitat en aquesta partida prèvia a la gran final.

En la gran final s’han enfrontat l’equip de Ramón Sumacàrcer, Aarón Llocnou i Marc Alcàntera-Càrcer contra l’equip Iván Ontinyent, Blai de Xàtiva i Fran de Moixent. La final ha sigut espectacular, amb dos equips que s’han esforçat al màxim. L’inici de l’equip d’Iván d’Ontinyent ha sigut quasi perfecte i amb molt esforç han aconseguit guanyar els dos primers jocs col·locant el 10 a 0. Però l’equip de Ramón de Sumacàrcer ha reaccionat i ha aconseguit guanyar els següents tres jocs col·locantse per davant en el marcador, 10 a 15. En el sisè joc de la partida l’equip d’Iván d’Ontinyent ha tornat a guanyar per a igualar la partida a 15. En el setè joc des de el rest novament l’equip d’Iván d’Ontinyent ha guanyat altre joc col·locant 20 a 15, i al traure per a tancar la final. En el vuitè joc novament l’equip d’Iván ha brillat a gran nivell per a tancar la partida i aconseguir el títol de tecnificació.
L’alcalde de Xeraco, Francesc Serralta al costat dels tècnics del Cespiva, Fageca i El Moro han lliurat els trofeus i medalles als finalistes.

Resultats de les finals de la II Lliga promeses de raspall: 

- Final 3ª plaça. 
Vicent de Xeraco, Murcianet de Vilanova de Castelló i Blai d’Oliva – 25 – Joan Piles – Jorge el Genovés – David el Genovés – 20. Amistosa
- Final absoluta.
Ramón Sumacàrcer, Aarón Llocnou i Marc Alcàntera-Càrcer - 15 - Iván Ontinyent, Blai de Xàtiva i Fran de Moixent - 25
Podium de la II Lliga promeses de raspall de 2017:
1º - Iván Ontinyent, Blai de Xàtiva i Fran de Moixent 
2º - Ramón Sumacàrcer, Aarón Llocnou i Marc Alcàntera-Càrcer 
3º - Vicent Xeraco, Murcianet Vilanova de Castelló i Blai d’Oliva 
4º - Joan de Piles, Arnau d’Orba i David de Genovés
 

Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta
Su comentario se ha enviado correctamente.
Su comentario no se ha podido enviar. Por favor, revise los campos.

Cancelar