Es Noticia

Julio d'Alginet i Yago de Castalla jugaran la final del XII Individual sub-18 d'escala i corda

Julio, un dels semifinalistes.
ElDesmarque

Aquests dos jugadors disputaran la gran final de la competició de tecnificació, després de superar a David d´Algimia i Jesús de Baronia. En el trinquet d’Alcàsser es van jugar les semifinals del XII Individual sub-18 d’escala i corda amb victòries de Julio d’Alginet que tornarà a lluitar pel títol aquesta temporada després de quedar subcampió en 2016. Yago de Castalla és la sorpresa en la gran final, ja que va derrotar a Jesús de Baronia, que ahir va jugar minvat per una dolència física.

Resultats de les semifinals trinquet d’Alcàsser: 
- Julio CPV Alginet - 60 - David CPV Algimia - 25
- Yago CPV Castalla - 60 - Jesús CPV Baronia - 55
Les finals es disputaran dimecres que ve 12 de juliol, juntament amb les finals de l’Individual sub-16 d’escala i corda, en el trinquet de Riba-roja.
La Diputació de València publica les bases de subvenció a clubs, joves esportistes i esportistes d’elit
D'altra banda, la Diputació de València va obrir ahir el període de sol·licituds per a la presentació de les subvencions per a clubs i entitats esportives, esdeveniments esportius especials, ajudes a joves esportistes i esportistes d’elit. L’enllaç per a consultar les bases de convocatòria de cadascuna de les subvencions és el següent: http://www.dival.es/deporte/content/convocatories-bases-subvencions-0
En totes les modalitats de subvenció el període de presentació de sol·licituds es va iniciar ahir i s’allargarà fins el pròxim 30 de juliol, és a dir 25 dies naturals a partir de l’endemà de la publicació del butlletí oficial de la província.
 
 

Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta
Su comentario se ha enviado correctamente.
Su comentario no se ha podido enviar. Por favor, revise los campos.

Cancelar