Es Noticia

Riba-roja al front de l'Edicom en trinquet

ElDesmarque

Quatre punts porten els jugadors del Camp de Turia per davant dels segons classificats, Algimia d’Alfara i Alfara de la Baronia, empatats ara a set punts en la taula. Riba-roja sumava tres importants punts la jornada pasada gràcies a derrotar a domicili, 25 per 70, a la formació de Massalfassar. Per la seua part, els d’Algimia i Alfara, oferien una gran partida als presents en el trinquet d’Algimia l’ultim cap de semana, com demostra el marcador final de l’enfrontament, que es tancava amb l’ajustat resultat de 70 a 60 a favor dels joves jugadors locals.

 
La próxima semana el calendari de competició ens oferirà una interessant partida entre l’Algimia d’Alfara, que jugara en casa, i el Riba-roja A. En aquest enfrontament es posarà en joc el liderat de la categoría, mentre que la partida entre la Pobla de Vallbona, cuer del grup, i el Massalfassar, completarà la primera jornada de la segon volta de la lliga regular. L’Alfara de la Baronia descansara, tal i com marca el calendari.
En la divisió de plata els primers equips dels clubs de Manises i Lliria ocupen el primer lloc dels seus corresponents grups. Mentre que el Manises A suma nou punt, un mes que la Pobla de Vallbona B, el Lliria A compta amb onze, dos per davant del Riba-roja B. Els tres grups de tercera A están encapçalats per les formacions d’Alberic, Riba-roja D i Xilxes B, respectivament. Per últim, en tercera B, son el Tamborí de Valencia, la Pobla de Vallbona C i Manises D els que estan en la primera plaça de cadascun dels grups.
 

Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta
Su comentario se ha enviado correctamente.
Su comentario no se ha podido enviar. Por favor, revise los campos.

Cancelar