Es Noticia

Moltó vs Ian, el tro de rei de l’Individual de Raspall es juga a la Llosa de Ranes

Serà una lluita a vida o mort.
ElDesmarque

El trinquet de la Llosa de Ranes acollirà demà dissabte a partir de les 18:30 hores la gran final del XXXI Campionat Individual Bankia d’Escala i Corda – Trofeu President de la Generalitat Valenciana, en la que s’enfrontaran els dos millors jugadors del moment, Moltó i Ian.

La gran final es presenta d’allò més interessant, amb l’atractiu que suposarà el debut de Ian en la cita final del mà a mà professional, mentre que Moltó buscarà conquerir el seu tercer Individual consecutiu, fet que li permetria endur-se en propietat el fris grec.
El seu camí fins a la gran final ha sigut excel·lent, encara que cal remarcar que Moltó va patir de valent en semifinals per desfer-se de Marrahí. Una eliminatòria que es va disputar al trinquet de Genovés, i va finalitzar amb el resultat de 25 per 20 favorable al vigent campió. La partida va ser totalment dauera i cap jugador va poder sumar des del rest.

Ian

Per la seu banda, Ian va realitzar un debut de menys a més en quarts de final, partida en la qual va tindre de remuntar un 15 per 5 en contra front a Josep, moment a partir del qual no ha perdut cap joc en tot el campionat, ja que en semifinals es va desfer per la via rapida de Sergio, al superar-lo per un contundent 25 per 5.
El present i futur del raspall es citarà a la Llosa de Ranes en un duel que potser marque una època en l’Individual Professional, ja que Moltó amb tant sols 25 anys opta a alçar el seu tercer títol, mentre que Ian amb únicament 21 anys està disposat a trencar la dinastia de l’actual rei de l’especialitat.
Tot fa preveure que serà una lluita a vida o mort la que es viurà al recinte de la Costera, que estarà ple fins a la bandera com en les grans ocasions. Coratge, intensitat, nerviosisme, garra, emoció i màgia seran protagonistes en la gran vesprada de pilota que es veurà a la Llosa de Ranes i que podrà ser seguida en diferit per Levante TV a partir de les 16:00 hores del diumenge.

L’Autonòmic AON d’Escala i Corda es presentarà dimarts

D'altra banda, el XXé Campionat Autonòmic d’Escala i Corda comptarà enguany amb un nou patrocinador, l’empresa d’assegurances AON, que se sumarà a la col·laboració habitual de la Diputació de València.

L’acte oficial de presentació, on l’empresa AON tindrà un paper destacat, tindrà lloc el pròxim dimarts 7 de noviembre, en el trinquet Pelayo de València, a les 20 hores. A la mateixa estan convocats els més de setanta equips participants, que començaran a jugar en les pròximes setmanes, repartits en les sis categories de la competició.
Cal destacar els huit equips que participaran en primera categoria: Alfara de la Baronia, Algimia d’Alfara, Faura, Foios, Lliria, Riba-roja y dos equips de Marquesat. També mereix especial menció la nova categoria de promoció entre els veterans de més de quaranta anys, on jugaran equips de la Llosa de Ranes, Valldigna, Onda i Vinalesa. Entre els clubs amb major participació tenim a clàssics com Riba-roja, amb un total de huit formacions al torneig, Torrent, que presenta set equips, i Moncada, que tindrà sis representants al campionat.
Les partides començaran a jugar-se a partir del cap de setmana que vé, 11 i 12 de novembre. A partir d’eixos dies els més de trenta clubs faran rodar la vaqueta fins a principis de febrer, que serà quan es disputen les finals en trinquet encara per determinar. 

Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta
Su comentario se ha enviado correctamente.
Su comentario no se ha podido enviar. Por favor, revise los campos.

Cancelar