Es Noticia

L’AON Autonòmic d’Escala i Corda afronta la seua tercera jornada

Jose Ramon del CPV Borbotó traguent a llargues
ElDesmarque

Els grups de primera categoria del Campionat Autonòmic d’Escala i Corda, gran trofeo AON, tenen al Lliria A i al Faura A en el primer lloc.

El próxim cap de setmana, en el grup 1, el Lliria es jugarà la seua privilegiada posició amb l’Ovocity Marquesat A, que figura empatat a punts amb els del Camp de Turia. Els jugadors del Marquesat A van derrotar en el derby de la jornada anterior als seus companys del Marquesat B. L’altra partida de la pròxima jornada tindrà com a protagonistes al Marquesat B i l’Odontica Riba-roja A. En el grup 2, Faura acudirà al trinquet d’Algimia en una complicada visita, que pot donar canvis en la classificació, ja que Faura i Alfara estan empatats al primer lloc, mentre que l’Algimia està a només tres punts. La setmana anterior els joves de l’Alfara deixaven als seus veins de l’Algimia en 45, quedant-se aquests a només un joc de puntuar.
En la divisió de plata Moncada A, Electrica Vinalesa A, Sueca i Meliana A son els primers classificats dels quatre grups de la competició. Odontica Riba-roja F, Xilxes A, Lliria B i Guerrer de Moixent ocupen la primera plaça dels grups de tercera. Ja en la quarta A encapçalen els seus grups el Moncada E, Massalfassar B, Torrent D i Castelló. Per últim, en quarta B els primers classificats son Carlet i Pepsi Max Onda B.

El nou Trofeu d’Hivern a Llargues comença diumenge

La primera edició del Trofeu d’Hivern a Llargues, premi Diputació de Valencia, començarà aquesta setmana en Vilamarxant.

Aquesta competició és una nova proposta de la FPV per a seguir promocionant les llargues en la provincia de Valencia. Després d’aconseguir organitzar en la present temporada grups de competició tant en la Lliga de Llargues com en la Lliga de Perxa, aplega un nou torneig per a completar el calendari de la modalitat. En la primera edició participaran equips dels clubs de Borbotó, Naquera, Picanya, Tamborí de Valencia i Vilamarxant-Lliria.
El diumenge, al carrer Era Alta de Vilamarxant, es disputarà la primera de les jornades que es jugaran al llarg dels mesos de desembre, gener i febrer. Aquest cap de setmana, a partir de les 10 hores es jugarà la partida inaugural del campionat, que enfrontarà a Borbotó i Tamborí, sent a continuación protagonistes els equips de Vilamarxant-Lliria i Naquera.
La próxima jornada tindrà lloc en Naquera el 17 de desembre. Jugant-se les altres jornades restants de la competició regular el 14 de gener en Godella, acollint Picanya les partides el 21 de gener, i tancant la lliga Borbotó el 28 de gener. La competició viurà les seus finals el diumenge 11 de febrer en la localitat de Naquera. 

 
 

Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta
Su comentario se ha enviado correctamente.
Su comentario no se ha podido enviar. Por favor, revise los campos.

Cancelar