Es Noticia

Completada la primera fase de l'Autonòmic de One Wall Individual

Autonòmic de One Wall Individual.
ElDesmarque

El divendres 22, al frontó de Borbotó, es varen disputar les partides corresponents a la fase regular en els grups Femení A i B. En el cas de la categoría A Mar de Bicorp va guanyar les seues tres partides, classificant-se per a la final. L’altra finalista va ser Victoria de Valencia, que va derrotar a Amparo de Moncada i Anabel de Borbotó, només caiguent davant la jugadora de Bicorp.

 
En la categoría B la jove de Moixent, Aida, aconseguia també la victoria a tots els seus enfrontaments, quedant com a primera classificada, seguida per Irene de Massamagrell, que també jugarà la final, quedant a continuación Adriana de Valencia, Carolina de Montserrat i Mireia de Massamagrell.
Ja el dissabte, al Pavelló de Tavernes Blanques, es jugaven les partides de la fase regular de les categories Masculina A i B, així com les de Veterans. En la categoría A els finalistes serán Pasqual de la Pobla i Carlos de Valencia, de manera que l’actual campió, Pablo de Valencia, no podrá defensar el títol aconseguit l’anterior edició, al trencar-se un dit en el transcurs d’una de les partides del dissabte. Mario i Marc, els dos jugadors de Tavernes Blanques, es jugaran la copa de la categoría B, mentre que Ramon de Valencia i Voro de Tavernes Blanques ho faran en Veterans. 

Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta
Su comentario se ha enviado correctamente.
Su comentario no se ha podido enviar. Por favor, revise los campos.

Cancelar