Es Noticia

Les lligues professionals es presenten demà dimecres a la seu de Bankia a València

Bankia signarà un altre conveni de patrocini amb la Federació de Pilota
ElDesmarque

Les lligues professionals Bankia d'escala i corda i raspall es presentaran aquest dimecres a la seu de Bankia a València. A l'acte assistiran la pràctica totalitat dels pilotaris participants, que estaran a disposició dels mitjans de comunicació. La competició en la modalitat d'escala i corda començarà divendres que ve, 26 de gener a Vila-real mentre que el campionat de raspall té fixat el seu inici el dimarts 30 en el trinquet d'Oliva.

Abans de la presentació es procedirà a la signatura del conveni de patrocini entre Bankia i la Fundació per la Pilota Valenciana. Amb aquest acord, l'entitat de crèdit amplia el seu vincle amb l'esport dels valencians i es converteix en el patrocinador principal de les quatre competicions més rellevants de l'àmbit professional, els campionats individuals i les lligues d'escala i corda i raspall.
En aquest mateix acte, Bankia signarà un altre conveni de patrocini amb la Federació de Pilota Valenciana amb el que també passa a ser el principal valedor de les primeres categories de les dues competicions femenines per clubs més importants, el Campionat Autonòmic i l'Individual, denominades Circuit d'Elit Bankia de Raspall Femení i Individual d'Elit Bankia de Raspall Femení.

Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta
Su comentario se ha enviado correctamente.
Su comentario no se ha podido enviar. Por favor, revise los campos.

Cancelar