Es Noticia

Va de Bo per a la Lliga Bankia d'Escala i Corda

XXVII Lliga Bankia d'escala i corda comença este divendres
El periodista no es noticia

La XXVII Lliga Bankia d'escala i corda comença este divendres en el trinquet de Vila-real amb la partida que enfrontarà a l'equip de Massamagrell de Soro III i Santi contra el de Vinalesa de Puchol II i Nacho (22.45 hores).

Esta serà la primera de les quinze partides de la fase regular de lliga en la qual, cada equip, completarà un total de cinc partides. En acabar esta ronda els quatre primers conjunts de la classificació accediran a les semifinals, que enguany es disputen a partida única, com també la final. 
Cada victòria atorgarà 3 punts als guanyadors a no ser que l'equip derrotat arribe a 50, cas en el qual hi haurà repartiment de punts, 2 per als vencedors i 1 per als perdedors.
Durant la fase regular la Lliga Bankia d'escala i corda visitarà quinze localitats diferents. Les següents parades seran este dissabte en el trinquet de Petrer on l'equip de Benidorm de Pere Roc II, Jesús i Carlos jugara contra el de Vila-real de Francés, Javi i Bueno. 
Els altres dos equips participants, el de Murla de Genovés II, Félix i Monrabal i el de Pedreguer-Masymas de Marc, Pere i Tomàs II, debutaran el diumenge a Benissa. Esta partida, en un principi programada a les 18.30 hores, tindrà lloc a les 17.30 hores.
La Lliga Bankia de raspall començarà el dimarts en el trinquet d'Oliva on Moltó, Tonet IV i Lorja (Ajuntament de Barxeta) s'enfrontaran a Sergio, Coeter II i Néstor (Ajuntament de Genovés).  

Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta
Su comentario se ha enviado correctamente.
Su comentario no se ha podido enviar. Por favor, revise los campos.

Cancelar