Es Noticia

Al trinquet d’Oliva arranca la Lliga Professional Bankia de Raspall

Moltó en acció.
ElDesmarque

La XXV Lliga Bankia de raspall - Trofeu Diputació de València començarà aquest dimarts 30 de gener, a partir de les 18:30 hores en el trinquet d'Oliva amb la partida que enfrontarà a l'equip de Barxeta de Moltó, Tonet IV i Lorja contra el representatiu de Genovés format per Sergio, Coeter II i Néstor.

Es tracta d’una confrontació amb un cartell de luxe, ja que s’enfrontaran el vigent campió de la Lliga, Moltó, i un dels rests més en forma de l’actualitat Sergio de Genovés. A més, ho faran en trio, i acompanyats de dos mitgers de renom com són Tonet IV i Coeter II, respectivament, per tant tot fa indicar que a Oliva es podrà presenciar un duel d’autèntic luxe.
L’altre campió de la passada edició, Brisca debutarà el dissabte al trinquet de la Llosa de Ranes, i ho farà acompanyat de Guadi i Miravalles (Ajuntament de la Llosa de Ranes), en un duel que els enfrontarà a Ian, Canari i Ricardet (Ajuntament de Senyera).
Amb anterioritat, divendres al trinquet de Piles tindrà lloc l’estrena dels altres dos equips que participaran en la Lliga de Raspall. Serà un duel que mesurarà a l’equip de Marrahí, Seve i Raúl (Ajuntament de Castelló de la Ribera) front al trio de Montaner, Sanchis i Gabi (Ajuntament d’Almisserat).
La fase regular de la competició contarà de quinze partides, on l'equip guanyador de cada partida sumarà 3 punts sempre que el derrotat no arribe al joc 20, situació que implicaria el repartiment de punts, 2 per als vencedors i 1 per als derrotats.
El calendari complet, així com els resultats i la classificació es poden consultar en: http://fedpival.es/pdf/competicions/pdf_7164.pdf

Rafa d'Alzira i Ibiza de Xeraco guanyadors del Circuit sub-23 de Raspall

El trinquet de Xeraco ha sigut esta vesprada de dilluns la seu de la final del circuit sub-23 de raspall, on l’equip del jugador local s’ha imposat de forma contundent amb un 25 per cap.
El trinquet, amb més públic del normal, ha donat suport amb ovacions diverses vegades als jugadors de categories inferiors a quinzes dignes de les grans finals. Han començat a traure l’equip guanyador, de blau, a un primer joc interminable on els dos han demostrat el que saben fer. Quan l’equip de Salelles i Ricardet II han passat al dau el jugador de Xeraco ha demostrat la seua potència al rest i com de mesurat te el seu trinquet, fent diversos quinzes encalant-les a les graderies. A partir d’ací l’equip de roig no ha pogut refer-se de les tretes de Rafa. Ricardet II ha defés amb molta energia el seu company tornant totes les pilotades possibles però no ha sigut suficient enfront de la parella de blau, fins el resultat final de partida sabatera.
El president de la Federació, Jº Daniel Sanjuan, l’alcalde de Xeraco, Jose Tejada i el regidor de Cultura, Juanjo Escrivà, han sigut els encarregats d’entregar les copes als finalistes del circuit.
 

Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta
Su comentario se ha enviado correctamente.
Su comentario no se ha podido enviar. Por favor, revise los campos.

Cancelar