Es Noticia

Marquesat i Beniparrell sumen la primera victòria a El Corte Inglés

Beniparrell.
ElDesmarque

La segona jornada del Campionat Autonòmic de Galotxa, gran trofeu El Corte Inglés ha donat una alegría als seguidors d’aquests clubs.

 
En el cas de l’Ovocity Marquesat, que venia de caure en casa en la primera jornada, sumava el dissabte els tres punts en la seua visita al carrer d’Albuixech. Pau, Fernando, Miguel, Alex i Benja aconseguien una important victoria, 35 a 70, que els permet pujar a la quarta plaça de la classificació. L’Ajuntament de Beniparrell, per la seua part, va oferir una gran partida als seus aficionats, ja que aconseguia guanyar per la mínima als vigents campions del torneig, el Kiwa Quart. Partida on Roberto, Julian, Herrera i Toni oferien bones prestacions, i deixaven en 65 als de les Valls, que no pugueren comptar ni amb el mitger “Xato”, ni amb el feridor Bervis aquesta setmana.
Els liders del grup, Faura i Montserrat, sumaren altres tres punts, i continuen al front de la taula empatats en solitari a sis punts. En el cas del Faura, el fet de jugar fora, davant el Caixa Popular Meliana, no va ser motiu per a baixar el rendiment de Julian, Llopis, Sergio i Miguel Angel, i deixaven el marcador 35 per 70 a favor dels del Camp de Morvedre. La quarta partida de la jornada tenia com a protagonistes al Lanzadera Montserrat i a l’Electrofassar Massalfassar. Partida sense problemes per als de la Ribera, que tancaven amb un clar 70 a 35 la visita dels seus rivals. Oscar, Javi, Carlos i Rafa ja estarán pensant en la partida de la próxima jornada, ja que aniran a jugar al carrer de Quart de les Valls.
Classificació 2ª jornada: 1.-CPV Faura A - 6 punts 2.-Lanzadera Montserrat A - 6 punts 3.-Kiwa Quart A - 3 punts 4.-Ovocity Marquesat A - 3 punts 5.-Electrofassar Massalfassar A - 2 punts 6.-Ajuntament Beniparrell A - 2 punts 7.-CPV Albuixech A - 1 punt 8.-Caixa Popular Meliana A - 1 punt

El Diputació de Valencia comença amb victòries de Bicorp, Piles, Oliva i Genovés

La 35ª edició del Campionat Autonòmic de Raspall, gran premi Diputació de Valencia, va viure el passat cap de setmana la seua jornada inaugural.
En el primer grup de la categoria absoluta es van viure dues interesants partides, on els implicats es varen repartir els punts. En el cas de la primera, jugada el dissabte en Lloc Nou d’en Fenollet, els jugadors locals s’avançaren 25 per 15 davant els seus rivals del Bicoroliva, pero aquests pugueren remuntar, i tancaren la partida 30 per 40 favorable als de Bicorp, que defensen el títol guanyat al 2017. La partida entre Xeraco B i Piles es va disputar diumenge pel matí, amb idèntic resultat també per als visitants, la formació del club de Piles.
Ja en el grup segon, Oliva i Genoves empaten en la primera posició després de derrotar a Xeraco A i Otos, respectivament. En el cas de l’Oliva A, va guanyar la vesprada del dissabte amb contundència al seu trinquet, 40 per 15, als actuals subcampions, el Xeraco A. En la partida restant els jugadors del Genoves aconseguia el mateix resultat davant els debutants en primera, campions de segona en el 2017, l’Otos A.
Classificació 1ª Categoria, grup primer: 1.-CPV Bicoroliva A - 2 punts 2.-CPV Piles - 2 punts 3.-CPV Fenollet - 1 punt 4.-CPV Xeraco B - 1 punt
Classificació 1ª Categoria, grup segon: 1.-CPV Genoves A - 3 punts 2.-CPV Oliva A - 3 punts 3.-CPV Xeraco A - 0 punts 4.-CPV Otos A - 0 punts
En la divisió de plata el Quatretonda A encapçala el grup 1, mentre que Xabia i Oliva B empaten en la primera posició de la taula en el grup 2. Ja en tercera categoria son Gavarda B i Bicorp B qui manen en el primer grup, sent Polinyà A qui ho fa en el grup segon. Planes i Lanzadera Montserrat son els primers de quarta A, mentre que en quarta B ho son Moixent A, Xeraco D i Tamborí de València. 

VA DE DONA presentat al Complex Esportiu La Petxina

Este matí a la sala de premsa de la FDM de València la regidora Maite Girau, el director general d’esports Josep Miquel Moya, Isabel Garcia diputada d’esports, joventut i igualtat, Jº Daniel Sanjuan president de la Federació i Alfredo Hernando “Fredi” representant del trinquet de Pelayo han presentat l’acte Va de Dona del pròxim divendres.
La regidora d’esports de la ciutat de València ha convidat a tots a participar dels actes al voltant del 8 de març, amb el Va de Dona com un esdeveniment únic. Seguidament Josep Miquel Moya ha intervingut dient que d’ací a pocs anys deixarem de dir “va de dona” per dir simplement “va de pilota”, referint-se a la ràpida i satisfactòria visualització i normalització de les esportistes a la pilota valenciana. La diputada Isabel Garcia ha recordat als assistents que el seu primer acte com a diputada va ser justament una partida de pilota a Oliva: “Dos anys després el creixement, tant quantitatiu com qualitatiu, ha sigut espectacular, sent la pilota un dels esports que més ha crescut i ha apostat per la dona”, ha confessat la diputada d’esports
Jº Daniel Sanjuan ha fet una relació dels més de 20 projectes, empreses i associacions que col·laboraran a l’esdeveniment i ha explicat al públic el cronograma dels actes que hi haurà al llarg de la vesprada i nit, tant al carrer com al trinquet. També ha agraït a la resta de ponents institucionals les seues felicitacions pel treball realitzat per la federació que tot el treball ben fet. A més el president i el representant de Pelayo han traslladat la seua preocupació a les autoritats locals per tal de superar els entrebancs amb el veïnat per l’acústica que té el trinquet de la ciutat, obert des de fa 150 anys, per tal de desenvolupar les activitats de promoció del nostre esport.

Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta
Su comentario se ha enviado correctamente.
Su comentario no se ha podido enviar. Por favor, revise los campos.

Cancelar