Es Noticia

Es garanteix la continuïtat del Trofeu Mixt

Foto de la signatura del conveni.
ElDesmarque

Supermercats masymas i la Fundació per la Pilota Valenciana han signat un conveni de col·laboració mitjançant el qual, la cadena de supermercats valenciana manté i reforça el seu suport a l'esport autòcton. L’acte ha tingut lloc en la seu central de l’empresa a Pedreguer.

Amb la cooperació entre les dues entitats es garanteix la continuïtat d'una de les cites de més prestigi de la temporada, el Trofeu Mixt masymas, que reuneix als millors pilotaris de les modalitats d'escala i corda i raspall. Un altre valor afegit d'este esdeveniment és el fet de congregar en un mateix escenari de joc a les aficions d'ambdues disciplines.
Un altre benefici per a la pilota és la difusió que Supermercats masymas realitza d’ella en les tendes distribuïdes al llarg de la Comunitat Valenciana, per la seua plataforma web i les xarxes socials.
A més, la col·laboració té un rerefons solidari, amb iniciatives com la sessió que tindrà lloc el pròxim dissabte en el trinquet Pelayo, amb la qual s’ajudarà econòmicament a la Casa de la Caridad de Valencia. Com l’ocasió ho requereix, s’ha confeccionat un cartell de primer nivell amb Puchol II i Héctor contra Genovés II, Pere i Tomàs II.
El conveni ha estat signat pel director general de Supermercats masymas, José Juan Fornés, i pel president de la Fundació per la Pilota Valenciana, José Daniel Sanjuan.
Segons ha manifestat José Juan Fornés, la implicació de Supermercats masymas va més enllà de les actuacions que busquen un rendiment publicitari: “Fa temps vam decidir donar suport a l'esport valencià per excel·lència i hui reafirmem este compromís. La pilota forma part de la cultura dels valencians i l'hem de defendre. A més és un esport espectacular, heretat dels nostres avantpassats, que hem de traslladar a les noves generacions. També els seus valors, com la competitivitat, l'esforç, el sacrifici i el treball de l'equip, que identifiquen a la pilota i formen part de l'ADN de masymas”, ha assenyalat.
Sanjuan ha agraït que entitats valencianes com masymas “tinguen esta sensibilitat per donar suport a un esport que és una senya d'identitat del nostre poble. La Fundació necessita estes ajudes per a complir el seu objectiu de fer més gran la pilota”, explicava.
En l’acte també han participat dos dels pilotaris que jugaran el dissabte a Pelayo, Pere i Héctor. Per al primer, com que és de Pedreguer, localitat de la qual és natural la família Fornés, el vincle amb Supermercats masymas és molt especial. “Personalment és un orgull jugar en nom de masymas perquè sempre m'han donat el seu suport, des dels meus inicis com a pilotari. Ens fa falta gent que vol tant tot allò que és valencià”, comentava.
Héctor s’ha manifestat des d’un punt de vista més corporatiu. “Amb els temps que corren, la crisi que hem passat i les dificultats que hi ha en la pilota, els jugadors estem molt agraïts per la implicació d'empreses com masymas, perquè el seu és un suport que no busca tant el retorn sinó ajudar”, assenyalava.

 

El Corte Inglés de les escoles de pilota

En la edició 43 del Campionat Autonòmic de Galotxa, gran trofeu El Corte Inglés, participen un total de vint i tres escoles de pilota, amb un total de 73 equips, que aseguren el futur de la modalitat.
En la categoría juvenil el trofeu compta amb dos grups, un lligat a la competició en primera de carrer, que presenta huit formacions, i on manen empatats a sis punts , després de tres jornades, l’Ajuntament de Beniparrell, l’Ovocity Marquesat, el Caixa Popular Meliana i l’Albuixech. L’altre grup son els juvenils independents, que enguany tenen cinc equips, i on l’Algimia d’Alfara ocupa el primer lloc, per davant del Torrent A.
Respecte a la següent categoría, els cadets, son un total de catorze equips repartits en tres grups. El primer grup està encapçalat per Moixent i Massamagrell, el segon per Albuixech en solitari, igual que Tavernes Blanques, que mana en el tercer grup.
Desset son les formacions d’infantils que participen al trofeu. Sent l’escola de Massamagrell qui ocupa la primera plaça del grup primer. Els equips de Vinalesa B i Ajuntament de Beniparrell A empaten al capdavant del segon grup, mentre que Caixa Popular Godelleta A i Ovocity Marquesat ho fan en el grup tercer.
La categoria amb major participació es la d’alevins, on son vint i una les formacions inscrites enguany. I a més de la més nombrosa, està sent la més igualada ja que cap dels seus quatre grups està encapçalat en solitari. En el primer d’ells son Massamagrell B i Vinalesa A qui ocupen el liderat. Algimia d’Alfara, Albalat dels Sorells i Carburos Metalicos Massalfassar A fan un triple empat en el segon grup, igual que fan Pobla de Vallbona A i B, junt a Caixa Popular Godelleta A en el grup tercer. Per últim, en el quart grup, també son Carburos Metalicos Massalfassar B i C, junt a Massamagrell A, els que oferixen un triple empat.
Els més menuts, els benjamins, compten amb dos grups de quatre equips cadascun, que son liderats, després de les seues dues jornades disputades, pel Guerrer de Moixent i per l’Agroturia Massalfassar. 

Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta
Su comentario se ha enviado correctamente.
Su comentario no se ha podido enviar. Por favor, revise los campos.

Cancelar