Es Noticia

Les figures d'Escala i corda començen el Trofeu 600 Anys Generalitat

Raul en el Trofeu 600 Anys Generalitat
ElDesmarque

El trinquet de Vila-real acollirà en la nit d'este divendres la jornada inaugural del Trofeu 600 Anys Generalitat en la modalitat d'escala i corda. Com el cartell reuneix a quatre de les principals figures del moment i per afavorir una major afluència de públic, la partida està programada a la nit, a les 23.00 hores.

La faixa de color roig li correspondrà al campió individual, Soro III, que estarà acompanyat per Raúl, que divendres passat es va proclamar campió del Trofeu Diputació de Castelló en el mateix recinte de Vila-real on va signar una magnífica actuació.

En la contra estaran Puchol II i Tomàs II, una parella de nivell similar amb exquisida qualitat darrere i una potència elevada a la màxima expressió davant.

La segona semifinal es jugarà el diumenge al trinquet de Pedreguer on Pere Roc II i Félix s'enfrontaran a Genovés II, Pere i Monrabal II (12.00 hores). El títol també es resoldrà en diumenge, però el 7 d'octubre, al trinquet Pelayo de València (12.00 hores).

Individuals

Pel que fa a l'activitat mà a mà, l'Individual Bankia en la modalitat de raspall completarà este divendres a Piles la disputa de la quarta eliminatòria dels huitens de final amb Seve i Vercher com a contendents.

En la disciplina d'escala i corda, el quadre dels 16 participants definitius es concretarà este divendres a Vilamarxant amb la disputa de les dues prèvies que queden pendents. A les 17.00 hores Ferrer s'enfrontarà a Álvaro Gimeno. I a continuació, Francés jugarà contra Guillermo.

Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta
Su comentario se ha enviado correctamente.
Su comentario no se ha podido enviar. Por favor, revise los campos.

Cancelar