Es Noticia

Les finals dels Individuals femenins es juguen esta vesprada a Alcàsser

Mar i Victoria.
ElDesmarque

Els aficcionats al nostre esport autòcton tenen una gran cita aquesta vesprada en el trinquet d’Alcàsser, amb el colofó dels Individuals de raspall de tecnificació. El trinquet d’Alcàsser per les seues dimensions és ideal per a les competicions femenines, a més de ser molt noble i és un dels centres d’entrenament de les escoles de tecnificació, per la qual cosa les jugadores el coneixen a la perfecció. Estaran presents cinc clubs destacats en la promoció femenina: Alquería d´Asnar, Beniparrell, Borbotó, Bicorb i Rafelbunyol.

Les huit jugadores van demostrar la seua vàlua i nivell de forma en les semifinals pel que ens espera una gran vesprada de raspall. Gràcies a la col-laboració d’entitats i empreses com Fundación Trinidad Alfonso i Caixa Popular, s’ha donat un salt de qualitat a les competicions i activitats de promoció femenines juntament amb les administracions públiques. En el sub-18, en la final per la tercera plaça s’enfronten Aida de Moixent i Erika d´Alquería d´Asnar, les dos esportistes més joves de les finals.

Amb dos han protagonitzat grans duels en els JECV, i novament es tornaran a veure les cares en una competició federativa. Les dos buquen la tercera plaça que seria la seua millor actuació en una competició de tecnificació individual. En les semifinals, Aida va jugar una gran semifinal i a punt va estar de donar la sorpresa davant la campiona de 2017, Victoria de València. En la final absoluta es repetirà la final de l’any passat, una final que es va decidir després d’una gran remuntada de Victòria en el trinquet de Pelayo. Mar de Bicorb es va quedar amb la mel en els llavis quan semblava que anava a guanyar amb facilitat. Aquesta temporada es tornen a trobar en la final.

En el sub-23, en la final per la tercera plaça, s’enfronten a Noelia de Beniparrell contra Anabel de Tavernes Blanques. Noelia la temporada passada va ser campiona del sub-23 i Anabel va ser tercera, ara busquen tancar amb bon sabor de boca la seua participació. Anabel va jugar una gran semifinal i a punt va estar de derrotar a una de les grans favorites. En la gran final, s’enfrontaren Amparo de Montcada i Ana de Beniparrell, dos jugadores que van realitzar una gran semifinal i que busquen el seu primer gran títol de tecnificació individual, l’any passat les dos van jugar el sub-18, quedant tercera Amparo i Noelia, va ser eliminada en quarts de final.

Programació finals dels IV Individuals de tecnificació.

CATEGORIA SUB-18

- 17:45 hores. Tercer lloc: Aida CPV Borbotó contra Erika CPV Alquería Asnar

- 18:30 hores. Absoluta: Victoria CPV Rafelbunyol contra Mar de CPV Bicorp

CATEGORIA SUB-23

- 19:15 hores. Tercer lloc: Noelia CPV Beniparrell contra Anabel CPV Borbotó

- 20 hores. Absoluta: Amparo CPV Borbotó contra Ana Puertes CPV Beniparrell

Finalitza la primera setmana de formacions de Pilota a l'Escola

Este matí el complex esportiu J. Àngel Romero d’Elx i al mític Trinquet de Pelayo han sigut les seus on els nous docents que formen part del programa de la Conselleria d’Educació, Cultura, Esports i Investigació i gestionat per la Federació de Pilota Valenciana han rebut la formació adequada per a impartir les sessions del nostre esport als seus centres.

En el cas de València 13 noves professores i 8 nous professors han conegut per primera volta Pilota a l’Escola, posteriorment més de 40 docents més s’han incorporat a la formació general que s’ofereix tots els anys.

Esta és la tercera jornada de sessions per a docents després de les celebrades dilluns a Benicarló i a Agost, i la de dimecres, on ens desplaçarem fins Benidorm i Castelló de La Plana.
Cal remarcar el suport de la Fundación Trinidad Alfonso gràcies al qual s’ha pogut millorar el lot de material específic que es lliura a cada centre en estes jornades.

Els tècnics encarregats d’impartir estes sessions són Víctor Bueno, Ismael Vidal, Álvaro Navarro i Javier Sansó.

Les pròximes sessions de formació per a docents són la pròxima setmana a:

12 -O
Trinquet de Pelayo de València

14-O
Trinquet Nou d’Oliva
Trinquet de Pelayo de València

16-O
Trinquet d’Alzira
Poliesportiu de Massalfassar

Montserrat, Alfarp, Riba-roja i Alfara del Patriarca, seus de les semis de l'Edicom-Interpobles

Aquest cap de setmana es jugaran les primeres partides de semifinals del Campionat Interpobles de Galotxa, gran premi Edicom.

En la máxima categoría de la competició en carrer, l’actual campió, Montserrat, jugarà l’anada en casa davant un complicat rival, el Quart de les Valls. Oscar, Javi, Carlos i Rafa, integrants del primer equip del club de la Ribera, hauran de jugar al màxim per a poder afrontar la partida de tornada amb opcions de pasar a la final. Recordem que Alex, Juan Carlos, Javi, Bervis i Juan Antonio juguen com a locals en el carrer Valencia de Quart de les Valls, l’únic carrer natural que queda en la competició de galotxa. L’altra eliminatoria tindrà al Marquesat i Beniparrell com a protagonistes. El carrer Conrado Casanova d’Alfarp será el lloc on els jugadors locals Pau, Nando, Sopetes i Benja s’enfronten en la primera partida de semifinals davant la formació que va tancar la lliga regular al capdavant de la classificació, Beniparrell. Roberto, Hilari, Herrera i Toni formen un equip molt compensat, ja que l’experiència de Toni en la ferida, la joventut d’Hilari al mig, i el saber fer de Roberto i Herrera al bot i la punta forma un bloc difícil de batre.

Semifinals 1ª categoría carrer:
Dissabte 10/11-16 h. Lanzadera Montserrat A / Bar Valencia Quart A
Dissabte 10/11-17 h. Ovocity Marquesat A / Ajuntament Beniparrell A

Respecte a la primera categoría de trinquet també viurà demà dissabte les partides d’anada de semifinals. En aquest cas, la primera formació del club de Riba-roja, amb Calles, Ruben i Santi, jugarà davant l’Alfara de la Baronia, vigent campió del torneig. Jesús, Javi, Alex, David i Raul son un gran equip que manté intactes les seues aspiracions de renovar el títol. L’Alfara del Patriarca, campió en segona en la última edició de l’Autonòmic, ha completat una bona primera participació en la màxima categoría, comptant amb Pepet, Jose i Ramon. Els del club de l’Horta jugaran com a locals davant el Riba-roja B, on destaquen David i Jesús Manuel.

Semifinals 1ª categoría trinquet:
Dissabte 10/11-16 h. A.F. Arquitectura Riba-roja A / Alfara de la Baronia
Dissabte 10/11-17 h. Alfara del Patriarca A / Odontica Riba-roja B

Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta
Su comentario se ha enviado correctamente.
Su comentario no se ha podido enviar. Por favor, revise los campos.

Cancelar