Es Noticia

L’Autonòmic AON d’Escala i Corda jugarà la última jornada del 2018

Volea d'Herrera de Beniparrell, que encapçala el seu grup de primera
ElDesmarque

La 21ª edició del Campionat Autonòmic d’Escala i Corda, gran premi AON, descansarà amb motiu de les festes fins al segon cap de setmana de gener, jugant el pròxim dissabte i diumenge la jornada restant de l’any.

En primera categoria l’Ajuntament de Beniparrell mana en el grup 1, amb sis punts, per davant del Motos Lopez Massamagrell A, amb qui s’enfrontarà precissament aquesta setmana, possant el liderat en joc. L’altra partida tindrà a l’Alfara del Patriarca A i l’Ovocity Marquesat com a protagonistes, que jugaran la vesprada del divendres en el trinquet de Sueca, seu del club de la Ribera per a la competició. En el grup 2 son el Motos Lopez Massamagrell B, l’Alfara de la Baronia i el Riba-roja H qui empaten al primer lloc. Els trinquets d’Algimia i Massamagrell viuran les últimes partides del 2018, corresponents a les partides entre l’Alfara de la Baronia i Riba-roja H, i entre el Massamagrell B i l’Arquitectura Riba-roja A.

Els joves del Trinquet de Torrent I manen en la classificació de la categoria juvenil. Sumen un punt més que els seus rivals de l’Algimia d’Alfara i el Carraixet Tavernes Blanques, que estan separats també per un punt del Bar Mercat Riba-roja G. Tanca la classificació el Torrent H, pendent encara d’aconseguir el seu primer punt del campionat.

La 21ª edició del Campionat Autonòmic d’Escala i Corda, gran premi AON, descansarà amb motiu de les festes fins al segon cap de setmana de gener, jugant el pròxim dissabte i diumenge la jornada restant de l’any.

Ja en la divisió de plata son el Caixa Popular Meliana A, l’Amics de la Ribera i la Universitat d’Alacant els que manen els seus respectius grups. El Lluna Plena Massamagrell C, l’Electrica Vinalesa A, el Manises A i l’Onda A son les formacions que ocupen les primeres posicions en els grups de tercera categoria. El mateix fan en quarta A l’Industa Moncada B i C; sent els liders en quarta B el Torrent G, el Manises C i l’Onda B.

Últims dies per a inscriure's a El Corte Inglés de Galotxa

La competició més nombrosa de clubs de pilota valenciana, el Campionat Autonòmic de Galotxa, trofeu El Corte Inglés, tancarà demà dijous 20 de desembre el seu termini d’inscripció.

Els clubs més importants están confirmant ja les seues formacions per a aquesta competició. Com a principal novetat, serà en l’assemblea d’enguany de galotxa, prevista per al divendres 11 de gener, quan es tancaran els equips de cada categoria segons el seu nivell. De moment ja hi ha equips presentats de Beniparrell, Montserrat, Godelleta, Albuixech, Vinalesa, Albalat dels Sorells, Meliana, Foios, Moixent, Almussafes, Alberic, Alfara de la Baronia, Castelló de la Plana…

Cal recordar que el torneig compta amb tres grans grups de categories: les corresponents a carrer (que compta amb sis categories de competició, entre les quals destaca la de primera senior i juvenil), les de trinquet (que enguany serán cinc de nou), i les escolars (ja que hi ha competició per totes les xiquets de les escoles: cadets, infantils, alevins i benjamins). També cal destacar que la competició femenina, si s’acompleixen les previsions, passarà d’una categoría de competició a dos, facilitant que totes les dones que vulguen jugar a galotxa puguen fer-ho en partides el més nivellades possible.

El Puig destaca en el provincial de València dels JECV de frontó parelles

L’escola de l´Horta Nord ha classificat a huit equips per als quarts de final dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana

El passat cap de setmana els millors equips d’aquesta edició dels XXXVII Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de frontó parelles en el provincial de València es van enfrontar als frontons d´Almussafes, Vinalesa i Massalfassar buscant els quarts de final. L’escola del Puig va aconseguir classificar a tots els equips per a aquesta ronda de la competició demostrant la qualitat dels seus jugadors.

Els equips que jugaran els quarts de final són:

- Categoria benjamí:
Moixent A - Quart de Poblet - El Puig A - Meliana A - Massamagrell - El Puig B - Oliva-CEIP Santa Anna A - Genovés

- Categoria aleví:
Oliva B - Massalfassar A - Vinalesa A - el Genovés A - El Puig A - Meliana B - Meliana A - Montserrat

- Categoria infantil:
Oliva A - Meliana A - Massamagrell B - Massamagrell A - El Puig A - Moixent A - Montserrat A - La Murtera B

- Categoria cadet:
El Puig A - El Puig B - Vinalesa A - Pobla Vallbona - Montserrat A - Alcàntera-Càrcer B - el Genovés - Oliva B

- Categoria juvenil:
Llíria B - Oliva A - Massamagrell - El Puig A - El Puig B - València-IES Maritim B - València-IES Maritim A - Bellreguard

El sorteig dels quarts de final es realitzara en la seu de la Federació aquest dimecres 19 de desembre, a les 12 hores. Les semifinals i finals del provincial de València es disputaran al gener. La fase final Autonòmica es jugara a finals de gener amb la presència dels millors equips de les tres províncies.

Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta
Su comentario se ha enviado correctamente.
Su comentario no se ha podido enviar. Por favor, revise los campos.

Cancelar