Es Noticia

Beniparrell i Borbotó guanyen en la Lliga Bankia Femenina de raspall

Beniparrell i Borbotó guanyen en la Lliga Bankia Femenina de raspall
ElDesmarque

Aquest diumenge de vesprada es va disputar la 8a jornada de la Lliga Bankia Femenina de raspall en el trinquet de Bicorp. Beniparrell i Borbotó foren els guyanyadors. en la Lliga Bankia Femenina de raspall

En el primer duel de la vesprada es van enfrontar les formacions de Borbotó i l’Alquería d’Asnar. Las xiques de Borbotó van començar molt be el encontre i van sumar els 4 primers jocs, deixant un marcador inicial de 20 a 0. Seguidament les jugadores de l’Alquería d’Asnar no tiraven la tovalla i aconseguiren anotar en el seu marcador els dos següents jocs, 20 a 10. El encontre el va tancar el equip de Borbotó, que no es va relaxar després de la reacció de les seues rivals i van sumar els dos últims jocs per a deixar un marcador final de 30 a 10.

La segona partida de la vesprada, la disputava el equip de Bicorp B front al equip de Beniparrell. Les jugadores de Bicorp van començar un poc gelades i Beniparrell va sumar els dos primers jocs de manera molt còmoda. Després se va igualar un poc més el joc, tot i que milloraren el joc inicial les xiques de Bicorp no van poder aconseguir sumar ningun joc en el marcador, degut a que el equip de Beniparrell va jugar a un gran nivell durant tot el encontre, el resultat final va ser de 30 a 0.

Resultats de la jornada 8ª de la Lliga Bankia de raspall Femenina, trinquet de Bicorp:

- CPV Borbotó 30 – CPV Alqueria de Asnar 10

- CPV Beniparrell 30 – CPV Bicorp B 0

Classificació Lliga Bankia Femenina - 1ª categoría Autonòmic de Raspall
1.- Coop. Progreso Bicorp A - 16 pts
2.- Ajuntament de Beniparrell - 16 pts
3.- Borbotó - 9 pts
4.- Alqueria d’Asnar – 7 pts
5.- Bicorp B - 0 pts

Marquesat va caure davant Montserrat

Montserrat nou lider en solitari d'El Corte Inglés de Galotxa

La primera jornada de la segona volta del Campionat Autonòmic de Galotxa, trofeu El Corte Inglés, es va jugar dissabte passat, i ens va deixar al Lanzadera Montserrat com a primer classificat en solitari.

La partida més esperada de la jornada, l’enfrontament entre Ovocity Marquesat A i Lanzadera Montserrat , es va resoldre de manera més rápida de l’esperat. La formació local tenia les baixes del rest i mitger titulars, Salva Palau i Alex, moitiu pel qual formava amb Pau, Sopetes II, Jose i Benja. En front, l’equip de Montserrat presentava als seus jugadors habituals, Oscar, Javi, Carlos i Rafa. Amb el precedent de la partida d’anada de la lliga, que es va tancar a favor de Marquesat al guanyar per la mínima en el carrer de Montserrat, s’esperava que la tornada fora també una gran partida, pero les baixes del Marquesat varen motivar que no hi haguera color, i el resultat final de 20 a 70 deixa clara la diferencia entre les dues formacions. Amb els tres punts guanyats pel Montserrat l’equip de la Ribera es situa ara en primera posició en solitari, un punt per davant de l’Ajuntament de Beniparrell A.

Altra partida important per a la classificació era la que enfrontava precissament a l’Ajuntament de Beniparrell A amb l’Inmobiliaria Palanca Foios A. La mateixa es jugaba el dissabte en el carrer de pilota de Foios, on els jugadors locals Carlos, Héctor, Vicent i Juanma aconseguien avançar-se 55 per 35. Pero els de Beniparrell no baixaven els braços i Roberto, Hilari, Herrera i Toni despertaven i aconseguien sumar al seu favor tots els jocs restants, remuntant fins el 55 a 70 final. Amb aquest marcador Foios s’emportava un punt en joc, i Beniparrell els altres dos restants.

Respecte a les altres dues partides de la jornada, varen ser favorables als equips de casa, ja que mentre que el Mobles Guillem Faura A guanyava amb comoditat a l’Albuixech A 70 per 15, l’Electrofassar Massalfassar A donava la sorpresa al deixar en 40 al vigent campió del torneig, Kiwa Quart A. En el cas del Faura, Julian, Jesús, Llopis i Miguel Angel continúen en linia ascendent, i no donaren opcions als integrants d’Albuixech, Sergi, Samuel, Dani i Alfonso, a entrar en la partida. Pel que fa a Massalfassar, Alvaro, Ximo, Luis i Paco estigueren molt bé davant la formació de Quart, on Javi “Moro”, Alex, Juan Carlos “Xato” i Bervis no rendiren el que d’ells esperen els seus seguidors. I es que la formació de les Valls ha caigut a la cinquena plaça, on quedaria fora de la lluita per semifinals, tot i que encara queda molt lliga per davant.

Classificació Primera Categoria:
1.-Lanzadera Montserrat A - 19 punts
2.-Ajuntament Beniparrell A - 18 punts
3.-Ovocity Marquesat A - 16 punts
4.-Mobles Guillen Faura A - 16 punts
5.-Kiwa Quart A - 13 punts
6.-Electrofassar Massalfassar A - 7 punts
7.-Inmob. Palanca Foios A - 5 punts
8.-CPV Albuixech A - 2 punts

Guanyen les favorites en El Corte Inglés de Galotxa femení

Borbotó i Godelleta, en la categoría A, i Meliana, en la categoría B, tancaren amb victoria la lliga regular del Campionat Autonòmic de Galotxa, trofeu El Corte Inglés.

Pel que fa a la máxima categoría de la competició femenina, el Cent Duros Borbotó A va fer valer el jugar en casa la última jornada per a completar una primera part de la temporada realment espectacular. La primera posició que ocupen l’han aconseguida gràcies a que han guanyat les sis partides de la primera fase, i no han deixat escapar cap dels punts en joc, sumant un total de 18 al seu caseller. Aquesta última jornada s’enfrontaven amb el primer equip del club de la Pobla de Vallbona, a qui només deixaven aconseguir dos jocs, quedant el marcador final en 70 a 10.

Pel que fa al Caixa Popular Godelleta ha sumat un total de dotze punts, el que l’ha fet aconseguir la segona posició de la taula. Aquesta jornada varen sumar els tres últims punts en joc al derrotar a domicili a la Pobla de Vallbona B, gràcies al resultat de 15 a 70. Els creuaments de semifinals tindran als següents protagonistas en les pròximes setmanes: la Pobla de Vallbona A s’enfrontarà amb el Cent Duros Borbotó, mentre que la Pobla de Vallbona B es jugarà l’altra plaça en la final amb el Caixa Popular Godelleta.

Pel que fa a la categoría B, les formacions que s’enfrontaran en la final, que juguen directament primer contra segon, varen mesurar les seues forces dissabte passat en el carrer de pilota de Faura, seu de l’equip d’Algimia d’Alfara. En aquesta ocasió, les guanyadores de la categoría al campionat anterior de la modalitat, Meliana, varen deixar el marcador en un 45 a 70. Els punts aconseguits en la canxa del Camp de Morvedre els permeten tancar la lliga regular en primera posició amb nou punts, un més que les seues rivals de l’Algimia, amb qui lluitaran pel títol en la final.

Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta
Su comentario se ha enviado correctamente.
Su comentario no se ha podido enviar. Por favor, revise los campos.

Cancelar