Es Noticia

Recta Final En La Fase Regular De L’Autonòmic De Frontó Parelles

Alejandro, que juga per Massalfassar
ElDesmarque

El Trofeu Diputació de València – XXXII Campionat Autonòmic de Frontó Parelles arriba a la fi de la fase regular, de fet, en la máxima categoria queden soles dues jornades de fase regular.

En esta próxima, es programen dues partides, per una banda, el Quart de Poblet – Massalfassar, que es disputava anit, dijous, al frontó d’Albal amb un resultat de 39 a 41 per als de l'Horta Nord. Partida en la que estàva el joc el liderat, i que conservarà la formació de l’Horta Nord amb Roberto i Alejandro.

L’altra partida d’aquesta categoria es disputarà esta nit, a partir de les 20.00 hores al frontó municipal de Museros, i enfrontarà a la formació local, amb Enrique i Lemay, que rebran l’equip de Cheste, integrat per altre jugador de Museros, com és Adrián i per Àlex Alandes. Recordem que el sistema emprat enguany deixarà fora directament l’últim classificat des quatre, mentre que el segon i el tercer disputaran una eliminatoria per a enfrontar-se en la final a l’equip que acabe líder de la fase regular. En la segona categoria, Almenara i Almussafes B el ténen fet per passar a semifinals, falta per veure qui serà el tercer equip del grup A que els acompanye. També és clar que l’equip de Universitat A serà l’equip que passe a semifinals del grup B.

La disputa de totes les finals tindrà lloc el cap de setmana del 13-14 de juliol al frontó Municipal d’Almussafes “José Ventura”, que torna a ser seu d’una final federativa després d’haver acollit enguany la final de 4 i mig i la final provincial dels JECV de Frontó.

Les Finalistes De La Lliga Bankia De Raspall Femení

Una vegada disputades les partides d’anada de semifinals el pasat dissabte al trinquet de l’Alqueria d’Asnar, la següent cita de la Lliga Bankia serà el pròxim diumenge 2 de juny al carrer de pilota “El Surdo” de Beniparrell.

El diumenge es viuran els enfrontaments de tornada, en els quals es determinarà qui jugarà la gran final, que tindrà lloc el dissabte 15 de juny. En la primera eliminatoria apareix com a favorita la parella de Bicorp A, que pareix no ha notat la baixa per malatía de la seua jugadora Mar, i que forma ara amb Victoria i Aida. Les seues rivals son Erika i Myriam, integrants de l’Alqueria d’Asnar, i que només pugueren sumar dos jocs en el seu primer enfrontament davant Bicorp, amb la qual cosa, amb aconseguir tres jocs la formació de la Canal de Navarrés tornaria a la final que ja va guanyar la temporada pasada.

La segon semifinal comptarà amb dos equips que s’han enfrontat en innumerables ocasions, Beniparrell i Borbotó. Aquests equips porten anys jugant-se finals i semifinals entre ells, i es coneixen a la perfecció. Les germanes Ana i Noelia de Beniparrell s’avançaren en la primera partida, i diumenge haurien de fer bó el jugar en casa la tornada, ja que el favorable resultat de 40 a 20 els permet jugar amb certa tranquilitat. Pero Anabel i Amparo, que no va rendir com en ella es habitual en la partida d’anada, no donen res per perdut encara, i de segur lluitaran de valent en el carrer de Beniparrell per a donar la sorpresa.

Borbotó deurà remuntar diumenge davalt el Beniparrell

El Trofeu Mixt De Raspall Pren Forma

La novedosa competició que va nèixer l'any passat d'una proposta dels clubs de raspall afronta enguany la seua segona edició.

Aquest torneig, on participen per parelles una dona i un home, tancarà els pròxims dies el seu termini d'inscripció. En el primer any foren un total de 36 les formacions inscrites, i pareix que enguany la participació serà pareguda o superior. De moment els clubs de Rafelbunyol, Algemesí, Montserrat, Tambori de Valencia, Meliana, Bicorp i Borbotó ja han tramitat algunes inscripcions.

La idea de la competició es fer una activitat recreativa, més que competitiva, entre parelles formades per homes i dones, jugant amb una pilota que permet participar a qualsevol, tot i que estiga començant ara a raspar. La temporada anterior va ser habitual vorer equips fets per familiars, parelles o germans, i va servir per a introduïr nous jugadors i jugadores en les competicions de clubs, així com fer conèixer la pilota a qui encara no s'havia atrevit a practicar-la.

Amb totes les formacions s'organitzarà una lliga que tindrà lloc entre juny i juliol, amb gran flexibilitat en el calendari, Mentre que l'últim cap de setmana es farà una cloenda, com en el 2018, amb una matinal plena de partides, regals, i posteriorment, un dinar de germanor, la qual va ser molt valorada l'any passat per tots els assistents.

Trofeu Mixt de Raspall

El Corte Inglés De Trinquet S'acaba El Diumenge

La present edició de l'Autonòmic El Corte Inglés de Galotxa viurà diumenge les seues últimes finals, disputant-se tres partides al llarg del dia en el trinquet de Torrent.

Pel matí, a les 10 hores, la Pobla de Vallbona G i el Maxim Domenech Alberic es jugaran la copa de campions en la final de quarta categoria A. Ja per la vesprada el programa de finals d'aquest intens cap de setmana en la localitat de l'Horta es tancarà amb dues finals més. La primera d'elles en disputar-se serà la corresponent a quarta B, on s'enfrontaran el Trinquet de Torrent E i l'Odontica Riba-roja F, de ben segur que l'afició local recolzarà als seus jugadors, que tenen una complicada partida davant la formació del Camp de Turia.

Com a colofó a aquest campionat no podia haver millor partida que la corresponent a la final de la categoria absoluta. Al voltant de les 18:30 hores estan citats el vigent campió, i defensor del títol, l'Alfara de la Baronia, amb la revelació de la temporada, l'Alfara del Patriarca. Mentre que els del Camp de Morvedre tornen de nou a altra final de primera, i es que David, Javi i Raul, jugadors de la Baronia, ja estan acostumats a aquestes cites, en el cas dels jugadors de l'equip de l'Horta Nord, l'Alfara del Patriarca, apleguen per primera vegada a aquesta final de primera. També cal dir que els seus jugadors, Pepet, Jose, Pablo i Paco, també s'han vist en partides de compromís, ja que per exemple el rest Pepet ja es va proclamar fa uns anys campió de primera en carrer, i que els seus companys també han disputat finals de nivell. En qualsevol cas, es tractarà d'una magnífíca partida per a tots els seguidors de la modalitat que vulguen acostar-se el diumenge per la vesprada al trinquet de Torrent, el qual ha tingut un llavat de cara previ a les finals.

Programa de finals, 2 de juny

10:00 h.-Quarta A: CPV Pobla Vallbona G / Maxim Domenech Alberic

17:15 h.-Quarta B: Trinquet de Torrent E / Odontica Riba-Roja F

18:30 h.-Primera: CPV Alfara de la Baronia / CPV Alfara del Patriarca A

Els jugadors que disputaran les finals del diumenge
Els jugadors que disputaran les finals del diumenge

Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta
Su comentario se ha enviado correctamente.
Su comentario no se ha podido enviar. Por favor, revise los campos.

Cancelar