Es Noticia

Massalfassar Continua Al Capdavant De L'Autonòmic De Frontó Parelles

Frontó
ElDesmarque

Una jornada més l'equip de l'Ajuntament de Massalfassar continua manant en el Trofeu Diputació de València de frontó per parelles, després d'aconseguir una important victòria la passada jornada en el seu desplaçament a Quart de Poblet. Roberto i Alejandro aconseguien una nova victòria, en este cas, quasi per la mínima, per 39 a 41 davant Adrián i Arcusa II, emportant-se dos punts. L'altra partida de la categoria que es disputava al frontó municipal de Museros acabava amb victòria per a l'equip visitant, el de Cheste, pel resultat de 32 a 41. D'aquesta manera, els de l'horta Nord, que són Enrique i Lemay, diuen adeu a aquesta edició del campionat. Adrián de Museros i Àlex Alandes, acabaran la lligueta en tercera posició, i disputaran la partida de semifinals, però no saben contra qui, ja que la primera i segona posició es decidiran en l'última jornada. El que acabe primer anirà directe a la final.

En la segona categoria, al seu grup A, Almenara continua amb la seua marxa triomfal i acabarà la lligueta, el cap de setmana que vé, en la primera posició. Els acompanyarà a semifinals l'equip d'Almussafes B, mentre que la tercera posició, que també dona accés a semifinals se la disputaran els dos equips de Quart de Poblet. Pel que fa al grup B, el d'Alacant, del que soles accedeix el líder a la següent ronda, serà Universitat d'Alacant A el que accedixca a esta ronda.

La primera categoria d'entre setmana disputarà esta setmana l'anada dels quarts de finals, que ha quedat emparellada d'aquesta manera:

CPV Alfara del Patriarca passa directament a semifinals

- Ajunt. Massalfassar B davant CPV Almussafes
- CPV Meliana davant Elèctrica Vinalesa A
- CPV Pobla Vallbona davnt Ajunt Beniparrell

Xeraco i La Vall, final inèdita en el Diputació Autonòmic de Raspall

En la màxima categoria de la 36ª edició del Campionat Autonòmic de Raspall, trofeu Diputació de Valencia, aquestes dues formacions lluitaran per la final que tindrà lloc el dissabte 15 de juny en Beniparrell.

En la primera eliminatòria s'enfrontaven la jove formació de La Vall amb Gavarda, i tant en la partida de l'anada com en la de tornada els del club d'Alcantera i Carcer s'emportaven la victoria. En el primer enfrontament, jugat al carrer de Gavarda, Castanyero, Caxu i Adrian plantaren cara als ara finalistes, pero en la partida de tornada, ja en el trinquet de Carcer, Ivan, Rafa, Marc i Murcianet no donaren opció als seus rivals, i aconseguiren classificar-se per a la seua primera final de l'Autonòmic. Xeraco i Bicorp s'enfrontaven en la segona semifinal, que es va decidir quasi en la primera partida, jugada en el trinquet de Xeraco, i on els de la Safor, amb Vicent, Ibiza i Guille, deixaven el marcador en un determinant 40 a 5. La tornada, jugada el passat cap de setmana en el carrer de pilota de Bicorp, era favorable per als locals, que guanyaven 40 per 30, pero el pas a la final era per als actuals subcampions del torneig, Xeraco, que jugaran pel títol per sisena vegada consecutiva.

Pero eixe cap de setmana es disputaran més finals, ja que fins un total de sis categories decidiran els seus campions. El mateix dissabte 15 es disputarà també la corresponent a la primera femenina (Lliga Bankia) entre Bicorp i Beniparrell. En tercera categoria s'enfrontaran per la copa de campions els equips de Gavarda B i Genoves. La Vall B i Bicorp C disputaran la final de quarta B, mentre que en quarta C ho faran l'Alqueria d'Asnar C i Beniparrell I. També hi haurà una altra final femenina, en aquest cas la corresponent a quarta categoria A, amb Sella i Bicorp F com a protagonistes.

Totes aquestes finals es presentaran el pròxim dimecres 12 de juny, en la Casa de la Cultura de Beniparrell, a partir de les 20:30 hores.

Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta
Su comentario se ha enviado correctamente.
Su comentario no se ha podido enviar. Por favor, revise los campos.

Cancelar