Es Noticia

Presentades Les Finals Del Corte Inglés De Galotxa

Presentació Finals de Galotxa
ElDesmarque

Galotxa. La sala d'Àmbit Cultural de l'edifici de El Corte Inglés del carrer Colón va presentar un ple de gom a gom per a donar a conéixer els finalistes dels dos caps de setmana en el carrer de Faura. durant els pròxims díes 13, 14, 19 i 20 de juliol.

Es podrà veure la galotxa al carrer, la modalitat en essència pura, en la localitat de Faura, per a donar per finalitzat el Campionat Autonòmic de Galotxa, trofeu El Corte Inglés 2019. Finalitza així la cuaranta-quatrena edició, amb un balanç esportiu més que positiu.

El responsable federatiu de galotxa, Jesús Fontestad, va comunicar totes les novetats proposades i aprobades en l'assemblea de galotxa que començaran a implantar-se a a partir del proper campionat. No va oblidar-se de desitjar sort a tots els participants, i de destacar el creixement del món de la dona en la competició de "El Corte Inglés" i de la promoció de la modalitat entre les categories escolars.

Per la seua banda el coordinador de pilota de la GVA, Sebastià Giner, va destacar que "la modalitat de galotxa i els seus clubs van ser el motor d'arranc de la Federació. Aquesta campionat va néixer abans que el propi ens federatiu, els clubs de galotxa propiciaren el que hui és la Federació, i durant anys aquesta competició ha estat un matrimoni ideal amb El Corte Inglés. Vosaltres sempre aneu per davant d'altres en nombre de participació".

El president de la FPV, José Daniel Sanjuán, va destacar que la major part dels finalistes de 2019 del Campionat Autonòmic de Galotxa de 2019 encara no tenen 44 anys  - anys que se disputa aquesta competició degana. "S'està treballant de valent per aconseguir nous reptes en la galotxa. I es motiu d'orgull que hui els nostres companys de camí - fent referència a El Corte Inglés- puguen comprobar, presentació rere presentació, que la sala on presentem aquestes finals s'ha quedat xicoteta, algo que és molt d'agrair i demostra el compromís dels clubs amb El Corte Inglés". Sanjuán també va agrair públicament a la televisió autonòmica el seu compromís amb l'esport valencia.

Per últim, Pau Pérez Rico, cap de comunicació i relacions externes d'El Corte Inglés, volgué reiterar l'orgull que suposava la competició de galotxa per a El Corte Inglés, tant en la Comunitat Valenciana com a nivell nacional. "No vull ser reiteratiu però aquest matrimoni entre nosaltres i la FPV continua tenint bona salut i camina amb il.lusions i ganes d'afrontar nous reptes. Us desitje molts èxits en estes jornades que resten per disputar-se en el carrer de Faura".

Presentació Finals de Galotxa

A Oliva van rebre els seus trofeus els millors jugadors de raspall adaptat

Durant la prèvia de la final Individual professional de raspall els finalistes de les dos competicions de raspall adaptat van ser protagonistes

Els finalistes de les competicions d'equips i individual de raspall adaptat varen rebre el passat cap de setmana en el nou trinquet d'Oliva, seu de la gran final de l'Individual Professional de raspall - Trofeu President de la Generalitat Valenciana, els trofeus de raspall adaptat de la mà de la secretària Autonòmica de Cultura i Esports, Raquel Tamarit, el Director General de l'Esport, Josep Miquel Moya, el president de la Federació de Pilota Valenciana, José Daniel Sanjuán, al costat dels representants de la Fundació de Pilota Valenciana, Pepe Soriano i José María Catalunya i els representants de Bankia en la gran final del passat diumenge.

Podium Autonòmic raspall adaptat 2019:

Campionat Individual:

- Campió: Juliol d'Oliva

- Subcampió: Carles d'Alaquàs

- 3er classificat: Pasqual de Xirivella

Campionat per equips:

- Campió: Julio d'Oliva, Salva de l'Alqueria de la Comtessa i Paco de València

- Subcampió: Pasqual de Xirivella Toni de València i Carles d'Alaquàs

Julio d'Oliva continua amb el seu regnat en la modalitat de raspall adaptat aconseguint altre doblet i augmentant el seu historial que any a any va engrossint amb nous títols, tant en l'individual com en el campionat per equips.

Millors jugadors cadira de rodes 2019

1

Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta
Su comentario se ha enviado correctamente.
Su comentario no se ha podido enviar. Por favor, revise los campos.

Cancelar