Es Noticia

La Pobla De Vallbona I Massamagrell, A Pel Trofeu D’Estiu

A la presentació del passat dimecres acudiren tots els equips protagonistes de les finals del cap de setmana
ElDesmarque

El cap de setmana es tancarà la sisena edició del Trofeu d’Estiu d’Escala i Corda, en el remodelat trinquet de la Pobla de Vallbona. El dimecres per la vesprada es va viure el primer acte de les finals, amb la presentació oficial de les mateixes, celebrada en l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona. A l’acte acudiren tots els equips finalistes, així com Iris Marco, regidora d’esports de la localitat del Camp de Turia, seu de les finals, i Santi Navarro, vicepresident d’escala i corda de la Federació de Pilota Valenciana.

La regidora va destacar que "la Pobla de Vallbona és un poble de tradició de pilota, per això hem tractat la restauració del trinquet amb molta cura, per a que siga un referent en el nostre esport. Per això este cap de setmana vosaltres sereu qui estrenareu este nou trinquet, tot i que la inauguració oficial serà el pròxim 3 d'agost amb una partida entre Puchol II i Soro III." Per part del vicepresident Santi Navarro, es va dirigir als jugadors presents comentant-los que "sou els millors de l'escala i corda, any darrere any demostreu que els amateurs també vos supereu per arribar a unes finals. També vull agraïr especialment a l'Ajuntament de la Pobla de Vallbona tota la disponibilitat que ens han brindat per a celebrar les finals i especialment el privilegi de ser els primers en jugar ací després d'una reforma tan necessària"

Pel que fa a l’aspecte esportiu, el cap de setmana començarà fort, ja que la vesprada del dissabte rebrà la final juvenil, a les 17 hores, amb Tavernes Blanques i Algimia com a protagonistes. Jugant-se a continuació la final de primera categoria, on s’enfrontaran la Pobla de Vallbona B, que torna a la final que no va poder guanyar la temporada anterior, i el Massamagrell A, que compta amb els jugadors campions, que l’any passat participaven per Quart de les Valls, pero que enguany defensen la samarreta del club de l’Horta Nord.

Ja per al diumenge, els aficionats a la modalitat tindran un extens programan de partida, ja que seran cinc les finals que es disputen al llarg del dia. Pel matí es jugaran les finals de quarta C, amb el derby entre els dos equips finalistes de Xilxes, i la corresponent a tercera categoria, on el Torrent C lluitara per la copa de campions amb l’Inmobiliaria Palanca Foios. Obrirà el foc per la vesprada la final entre Torrent E i Moixent B, de quarta categoria B, seguida per la final de la divisió de plata, on el Massalfassar A i l’AF Arquitectura Riba-roja B lluitaran per un nou títol. La partida entre Meliana B i Maxim Domenech Alberic, corresponent a la quarta categoria A, serà la que tanque aquesta edició, després de tres mesos de competició.

Dissabte 27 de juliol

17:00 h. Juvenils

Carraixet Tavernes Bl. / CPV Algimia d’Alfara

18:30 h. Primera

CPV Pobla Vallbona B / CPV Massamagrell A

Diumenge 28 de juliol

10:30 h. Quarta C

APV Xilxes C/ APV Xilxes B

12:00 h. Tercera

Trinquet Torrent C / Inmob. Palanca Foios

16:30 h. Quarta B

Trinquet Torrent E/ CPV Guerrer Moixent B

18:00 h. Segona

CPV Massalfassar A / AF Arquitectura Riba-Roja B

19:15 h. Quarta A

CPV Meliana B / Maxim Domenech Alberic

Els Clubs Es Reunirán Dimarts A Gavarda Per A Organitzar El Diputació Autonòmic De Raspall Parelles

En la próxima reunió de clubs, que tindrà lloc en l’Ajuntament de Gavarda, el pròxim dimarts 30 de juliol, es tractarà la organització del pròxim Campionat Autonòmic de Raspall Parelles, trofeu Diputació de Valencia.

A les 19 hores del dimarts estan citats els clubs amb equips femenins, que decidirán la composició de cada categoria basant-se en les classificacions de la última, temporada, mentre que a les 20 hores aplegarà el torn d’organitzar la competició masculina.

En la próxima edició de l’Autonòmic Parelles, i per primera vegada, hi haurà més de equips femenins que masculins en competició, el que demostra el creixement de la modalitat entre el sector femení que practica el nostre esport. En principi seran seixanta i tres formacions les que composen les categories femenines, mentre que un total de cinquanta sis seran els equips masculins que competiran en l’edició vint i un del torneig. Cal destacar, com els ultims anys, al club de Beniparrell, que presenta catorze parelles, pero que enguany també compta amb quatre equips masculins, mentre que Meliana formarà deu equips més. També cal tindre en compte les set formacions que presentarà Bicorp i Rafelbunyol, o els sis que tindran en competició els clubs d’Alzira, Alqueria d’Asnar, Borbotó, Moixent, mentre que amb cinc equips també cal nomenar a Gavarda, Oliva, Polinya de Xúquer i Sellaa

Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta
Su comentario se ha enviado correctamente.
Su comentario no se ha podido enviar. Por favor, revise los campos.

Cancelar