Es Noticia

Montserrat consolida el seu liderat en l'Edicom-Interpobles

Meliana va puntuar davant el Marquesat
A.G.M.

Una jornada més disputada en el Campionat Interpobles de Galotxa, gran premi Edicom, i el Lanzadera Montserrat continua al front de la classificació, i amb més diferència respecte al segon, Ovocity Marquesat B.

La partida que enfrontava aquesta setmana al primer i segon classificat pareixia que podia ser una final anticipada, pero el el resultat ens deixa un clar dominador d'aquesta edició, Montserrat. Només deixaren sumar dos jocs a la formació local, que ara veu perillar la seua segona posició. Mentre que els vigents campions, Oscar, Carlos, Javi i Rafa, ja s'han assegurat la primera plaça en la lliga regular, tot i faltar dues jornades per disputar-se, les altres posicions que permetran jugar les semifinals encara no tenen propietari definit.

En el cas del segons, l'Ovocity Marquesat B, suma ara onze punts, pero te una partida jugada més que el tercer de la taula, l'Ovocity Marquesat A, que compta amb nou punts al seu caseller, i que va guanyar 60 a 70 a l'Autos Meliana el passat dissabte. I el quart ara figura l'Albuixech, amb set punts, i amb opcions encara d'aconseguir la segona posició en les dues jornades restants.

Classificació 1ª categoria:
1.-Lanzadera Montserrat A - 20 punts
2.-Ovocity Marquesat B - 11 punts
3.-Ovocity Marquesat A - 9 punts
4.-CPV Albuixech A - 7 punts
5.-Autos Meliana A - 1 punt

La competició de juvenils està encapçalada pel Carraixet Tavernes Blanques, tot i que aquesta última jornada va caure en la seua partida, tot i que només per dos jocs, davant l'Ovocity Marquesat. La primera posició continua per als de l'Horta Nord, amb quinze punts, mentre que els segons classificats son els del Marquesat, amb dotze punts, pero amb una partida més per jugar. En tercera son l'Albuixech, a un punt de distancia, i el quart el Montserrat, que suma deu punts.

En la divisió de plata el primer de la taula, el Caixa Popular Meliana B, va caure per un joc en la seua visita al Mobles Guillen Faura A,  mentre que l'Electrofassar Massalfassar A, segon classificat, va guanyar a domicili a l'Ajuntament de Beniparrell B. Ara primer i segon només estan separats per tres punts, tot i que al Massalfassar compta amb dues partides menys que el Meliana.

Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta
Su comentario se ha enviado correctamente.
Su comentario no se ha podido enviar. Por favor, revise los campos.

Cancelar