Es Noticia

Pablo de Borriol y Jesús de la Baronia a pel títol de l'individual d'Escala i Corda

Final Individual d'Escala i Corda enfronta a Pablo i Jesús
A.G.M.

Pablo de Borriol y Jesús de la Baronia a pel títol de l'individual d'Escala i Corda. Els dos jugadors, que es coneixen bé després de jugar en contra en multitut d'ocasions, s'enfrontaran diumenge per la vesprada en el trinquet de Torrent pel títol absolut de la 10ª edició del Campionat Autonòmic Individual d'Escala i Corda, trofeu Generalitat Valenciana.

Aquesta edició del torneig individual ha comptat amb moltes novetats, ja que s'ha passat del format de lliga regular, amb grups on s'enfrontaven tots contra tots, a un sistema d'eliminatòria directa. En la primera categoria aquestes eliminatories s'han disputat per seus, per ambientar les partides i crear més expectació entre els asistents. S'ha fomentat la participació en la categoria de veterans, en la qual han jugat més jugadors que mai. Tant el torneig com les finals varen ser presentats en actes oficials. Es a dir, pareix l'edició del canvi.

En el cas de la final de primera A els protagonistes son dos jugadors de nivell contrastat. Ja que en el cas de Jesus del club de la Baronia es un dels participants més destacats de les competicions de clubs d'escala i corda. Mentre que Pablo de Borriol, que juga pel club de Castelló de la Plana, estava jugant partides anunciades fins que es va lesionar en el 2018, i està recuperant poc a poc el seu nivell. L'enfrontament tindrà lloc el pròxim diumenge 3 de novembre, a les 16 hores,  en el trinquet "Jose Mª Veguer" de Torrent.

La final de primera B es disputarà el diumenge pel matí, sobre les 11:30 hores, amb Pasqual de la Pobla, campió absolut en les dues últimes edicions, i Edu de Benaguasil, jugador del club de Riba-roja, com a protagonistes

El programa de les finals serà el següent:

- 9:30 h. Final Veterans:
Campos Riba-roja / Cristal Pobla
- 10:30 h. Final Quarta A:
Alberto Torrent / Josevi Vinalesa
- 11:30 h. Final Primera B:
Pasqual Pobla / Edu Riba-Roja
- 12:30 h. Final Tercera:
Jesus Faura / Marcos Algemesi
- 15:00 h. Final Segona:
Vicent Massamagrell / Adrian Massamagrell
- 16:00 h. Final Primera A:
Jesus Baronia / Pablo Castello
- 17:00 h. Final Quarta B:
Alex Picanya / Samuel Torrent
Final Individual d'Escala i Corda enfronta a Pablo i Jesús

Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta
Su comentario se ha enviado correctamente.
Su comentario no se ha podido enviar. Por favor, revise los campos.

Cancelar