Es Noticia

El Genovés, primer finalista de la Lliga Caixabank de Raspall

El Genovés, primer finalista de la Lliga Caixabank de Raspall
ElDesmarque

L’equip del Genovés de Vicent, Tonet IV i José s’ha convertit en el primer finalista de la Lliga CaixaBank de raspall – Trofeu Diputació de València en superar una altra vegada a la formació de Xàbia de Ian, Seve i Néstor, en esta ocasió en la partida de tornada de la semifinal que s’ha disputat este divendres al trinquet del Genovés (30-5).

El començament de la partida ha estat intens, amb els dos bàndols pegant fort i sumant des del dau. Es notava que els locals volien anar decididament per la victòria i els de Xàbia a forçar la pròrroga (5-5).

La forces estaven equilibrades, però el marcador ha començat a decantar-se del costat de Vicent, Tonet IV i José. En 15-5 s’ha ficat la partida favorable als ara ja finalistes, encara que Ian, Seve i Néstor han tingut val-net en el primer d’eixos dos jocs i un altre val en el següent.

A continuació ha començat la successió de mala sort per al trio de blau. Primer, Ian, s’ha fet mal en passar un rebot, molèstia que ha continuat fins a la conclusió de la partida. Però el pitjor ha estat per a Seve, que en el mateix joc s’ha trencat i ha hagut d’abandonar. Amb solament dos rivals en la contra, Vicent, Tonet IV i José ho han tingut més fàcil per a tancar el joc des del rest, si bé és cert que ja el tenien en val.

La partida estava en 20-5 amb Vicent, Tonet IV i José jugant al nivell que han exhibit durant tota la competició i enfront Ian i Néstor per la retirada forçosa de Seve. En passar al dau, els rojos han fet el joc net, molt fàcil i ràpidament.

Però ni la diferència de quatre jocs (25-5) ni el fet de ser un menys ha pogut amb els ànims de Ian i Néstor, que han fet força per a esgotar totes les possibilitats. En val-net s’han ficat des del dau, però una altra vegada no han concretat el quinze definitiu i finalment ha sigut parcial per a Vicent, Tonet IV i José. El definitiu, el que val la passada a la gran final.

El cartell de la final es concretarà el diumenge a la Llosa de Ranes on es jugarà la segona partida de la semifinal entre l’equip de Castelló de Marrahí, Lorja i Murcianet i el de Xeraco amb Vercher, Canari i Ricardet. De moment manen els de la Safor per la victòria en la primera partida. El desenllaç es podrà seguir en directe per LaLigaSportsTV i ProximiaTV a les 11.30 hores.

El Genovés, primer finalista de la Lliga Caixabank de Raspall

Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta
Su comentario se ha enviado correctamente.
Su comentario no se ha podido enviar. Por favor, revise los campos.

Cancelar